News

Șofer de 47 de ani, decedat în Argeș. Autoutilitara sa a intrat în refugiul unei stații de autobuz

O autoutilitară, la volanul căreia se afla un șofer de 47 de ani, a intrat în refugiul unei stații de autobuz, în Argeș. Bărbatul a decedat.
09.04.2024 | 14:25
Sofer de 47 de ani decedat in Arges Autoutilitara sa a intrat in refugiul unei statii de autobuz
Accident mortal în Argeș: o autoutilitară, condusă de un șofer de 47 de ani, a intrat în refugiul unei stații de autobuz. Sursa foto: ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc marți, 9 aprilie, în Argeș, acolo unde o autoutilitară, la volanul căreia se afla un șofer de 47 de ani, a intrat în refugiul unei stații de autobuz. Din păcate, bărbatul a murit.

Accident mortal în Argeș: o autoutilitară, condusă de un șofer de 47 de ani, a intrat în refugiul unei stații de autobuz

Evenimentul cu final tragic din sudul țării s-a produs marți dimineață în cartierul Nord din Pitești. Aici, șoferului unei dube i s-a făcut rău la volan și a intrat în refugiul unei stații de autobuz pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost resuscitat minute în șir de echipajele de pe ambulanță. Ulterior, a fost transportat la spitalul din Pitești, unde a decedat. Este singura victimă a acestui accident.

Din informațiile reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș aflăm că polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, a avut loc un eveniment rutier în care o autoutilitară a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Cercetările angajaților Biroului Rutier Pitești au scos la iveală faptul că victima, un bărbat de 47 de ani din Ștefănești, conducea o autoutilitară, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din direcția centru către Bascov.

În circumstanțe ce vor fi stabilite în urma anchetei, posibil pe fondul unor afecțiuni medicale, victima a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina sa a ieșit de pe șosea și a lovit un tomberon metalic.

ADVERTISEMENT

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit inconștient pe bărbat. Acesta a fost transportat la spital, cu manevre de resuscitare în curs, ulterior fiind declarat decesul. Norocul a făcut să nu fie alte persoane în apropierea stației de autobuz în momentul accidentului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează Poliția Argeș.

ADVERTISEMENT

Grav accident pe autostrada A1

Tot marți, un grav accident rutier a avut loc în zona nodului rutier din zona localității Margina. Aici, un bărbat în vârstă de 52 de ani, aflat în deplasare pe Autostrada A1, dinspre Timișoara, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 45 de ani. Acest vehicul se afla în coloană, în staționare.

În urma coliziuni celor două mașini a rezultat o victimă. E vorba de femeia de 45 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT