News

Accident mortal în fața bisericii. Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a tamponat cu un TIR, în Suceava

Un bărbat din Suceava și-a pierdut viața, vineri după-amiaza, într-un accident grav petrecut în fața bisericii din localitatea Poiana Stampei.
05.04.2024 | 18:59
Accident mortal in fata bisericii Un barbat sia pierdut viata dupa ce sa tamponat cu un TIR in Suceava
O mașină și un TIR, implicate într-un accident în Suceava, în fața bisericii: un bărbat a murit. Sursa foto: Suceava News / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a avut loc vineri, 5 aprilie, la orele după-amiezii, în fața bisericii dintr-o localitate a județului Suceava. Un impact violent între un TIR și o mașină a dus la decesul unui bărbat.

O mașină și un TIR, implicate într-un accident în Suceava, în fața bisericii: un bărbat a murit

Evenimentul rutier grav din nordul Moldovei a avut loc pe Drumul Național 17 (DN 17) în localitatea Poiana Stampei. Aici, un TIR s-a ciocnit violent cu un autoturism.

ADVERTISEMENT

În mașină se aflau două persoane, un bărbat și o femeie. Din cauza coliziunii violente, acestea au rămas încarcerate. La sosirea echipajelor de pe ambulanță erau în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei și cei ai Detașamentului Vatra Dornei cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

ADVERTISEMENT

Victimele, ambele încarcerate și în stare foarte gravă, au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului și predate echipajelor medicale și paramedicale, notează News Bucovina.

Persoana de sex feminin, cu multiple leziuni și în stare de semiconștiență, a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate. În ceea ce-l privește pe bărbat, acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, ele nu au avut efect, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Mașina de mare tonaj implicată în accidentul de la Poiana Stampei era încărcată cu pal. Șoferul TIR-ul nu a necesitat îngrijiri medicale în urma contactului cu autoturismul.

Accident cu o victimă și în vestul țării

Tot vineri, un accident de circulație grav s-a produs în localitatea Dudeştii Vechi din județul Timiș. Evenimentul rutier din vestul țării s-a soldat cu o victimă. E vorba de un bărbat de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Din informațiile de la Poliție aflăm că în acest accident au fost implicate două mașini la volanul cărora se aflau un bătrân de 77 de ani, respectiv un alt bărbat de 40 de ani.

Potrivit IPJ Timiș, șoferul mai în vârstă nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu vehiculul condus de celălalt bărbat. În urma impactului a fost rănit șoferul în vârstă de 40 de ani. El a ajuns la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

ADVERTISEMENT