News

Şofer de 48 de ani mort într-un accident cumplit, la Botoșani. Prietenul său se află în stare gravă

Accident cumplit în Botoșani, acolo unde un șofer de 48 de ani a fost găsit mort de echipajele medicale. Un alt bărbat este rănit.
25.03.2024 | 16:24
Sofer de 48 de ani mort intrun accident cumplit la Botosani Prietenul sau se afla in stare grava
Şofer de 48 de ani mort într-un accident cumplit. colaj Fanatik/ Foto Monitorul de Botoșani
ADVERTISEMENT

Şofer de 48 de ani mort într-un accident cumplit, la Botoșani. Tragedia a avut loc, luni, pe Drumul Județean 296, care leagă localitatea Roma de municipiul reședință de județ. Un alt bărbat este în stare gravă.

Șofer mort de 48 de ani într-un accident. Tragedie pe străzile din Botoșani

Un accident rutier s-a produs în județul Botoșani, acolo unde un bărbat și-a pierdut viața. Altul este grav rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor cercetări, în incidentul grav a fost implicată o singură mașină. Din motive încă necunoscute, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra volanului, moment în care a ieșit de pe carosabil și a ajuns într-un copac.

În interiorul mașinii se aflau șoferul de 48 de ani și încă un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Cele două victime au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto a fost găsit în stop cardiac. „Echipajul de terapie intensivă a fost solicitat pentru două victime cu politraumatisme secundar unui accident rutier, una în vârstă de 48 de ani, cealaltă în vârstă de 42 de ani.

O victimă a fost găsită în stop cardiorespirator și se practică manevre de resuscitare, iar cealaltă a fost dirijată către serviciul de urgență, urmează să fie investigat. Prezintă un traumatism de șold, contuzie toraco-abdominală, traumatism cranio-cerebral minor, este conștient, stabil din punct de vedere hemodinamic”, a declarat medicul Ramona Guralic, coordonator UPU-SMURD Botoșani, potrivit Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, bărbatul de 48 de ani nu a putut fi salvat, eforturile cadrelor medicale fiind fără rezultat. Polițiștii au ajuns și ei la fața locului pentru a desfășura cercetări. Urmează ca ancheta oamenilor legii să stabilească în ce condiții s-a produs tragedia.

Accident grav în Giurgiu. Un motociclist și-a pierdut viața

Un alt accident cumplit a avut loc, luni, între localitățile Prundu și Pietrele, din județul Giurgiu. Un motociclist, în vârstă de 34 de ani, și-a pierdut viața. De asemenea, o femeie de 31 de ani, pasageră pe motocicletă, a fost grav rănită, fiind transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul care a decedat, Valentin, ar fi pierdut controlul motocicletei și a ieșit de pe carosabil. A lăsat în urmă o soție și doi copii, iar moartea sa fulgerătoare i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut.

ADVERTISEMENT