News

Șofer ucis de o stâncă desprinsă de pe versant, în Defileul Jiului. Mașina era în mers

Un bărbat de 56 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident care a avut loc duminică, în Defileul Jiului. Mașina pe care o conducea a fost lovită de o stâncă.
02.10.2022 | 16:48
Sofer ucis de o stanca desprinsa de pe versant in Defileul Jiului Masina era in mers
Un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina sa a fost lovită de o piatră căzută de pe versant / Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

O stâncă desprinsă de pe versant în zona Defileului Jiului a provocat un accident de circulație grav, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața și alte două sunt rănite.

O persoană a decedat și două au fost rănite în accidentul din Defileul Jiului

Victima este un bărbat de 56 de ani care circula regulamentar, când mașina sa a fost lovită de stâncă. În urma impactului, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în peretele stâncos de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Celelalte două victime au scăpat cu viață și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ele au refuzat să fie transportate la spital.

ISU Gorj: ”Trei ambulanțe trimise la fața locului”

“La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și 2 ambulante SAJ Hunedoara, sosite în sprijin.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani și două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani”, au comunicat reprezentanții ISU Gorj.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri pentru câteva ore, însă, în cursul după-amiezii a fost reluată.

ADVERTISEMENT

În 2017, o stâncă de 25 de tone s-a prăbușit pe carosabil

De-a lungul ultimilor ani, în zonă s-au mai petrecut incidente asemănătoare, autoritățile nereușind să găsească o soluție pentru a împiedica stâncile să cadă peste carosabil.

În anul 2017, o stâncă de 25 de tone a căzut de pe munte și a blocat drumul timp de câteva ore, până când a fost îndepărtat de pe drum.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în cazul respectiv, nu au existat victime, însă polițiștii au avertizat că zona respectivă reprezintă un real pericol pentru șoferi și i-a sfătuit pe aceștia să circule cu precauție.

ADVERTISEMENT
Tags: