News

Șoferul român care a provocat accidentul violent din Ungaria în care au murit trei persoane, aproape de a fi arestat

Șoferul român care a provocat accidentul violent din Ungaria este aproape de a fi arestat.
10.06.2021 | 07:57
Soferul roman care a provocat accidentul violent din Ungaria in care au murit trei persoane aproape de a fi arestat
ADVERTISEMENT

Bărbatul care a provocat acest accident între microbuz și un TIR este la un pas de a fi arestat în Ungaria. Trei persoane au murit în urma impactului, iar alte 13 au ajuns la spital. Judecătorul de instrucție din Ungaria a decis ca șoferul să fiesă fie pus sub control judiciar.

Românul, la un pas de arestare, în urma accidentului

Procurorii au cerut inițial arestarea acestuia, dar decizia nu este una definitivă, însă sunt șanse mari ca românul care a provocat accidentul să fie, până la urmă, arestat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Parchetul a făcut deja apel la această decizie, deoarece dorește ca șoferul român să fie arestat, motivând acest lucru prin faptul că el ar putea pleca din țară și să încerce să se ascundă de autorități, având în vedere că el este vinovatul pentru acest accident.

Cum s-a petrecut accidentul dintre TIR și microbuz

Vă reamintim faptul că accidentul a avut loc vineri după-amiază, în Ungaria. Un TIR a intrat în plin într-un microbuz care circula pe tronsonul de drum principal patru, între  Abony și Szolnok.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic încât după accident, camionul a fost proiectat în gol gol 20 m. În mașină se aflau șoferul alături de soția sa, astfel că bilanțul total al victimelor implicate este de 16.

Cine e vinovat pentru producerea acestui accident

Informațiile arată că de vină este TIR-ul înmatriculat în România. Datele polițiștilor care anchetează cazul arată că acesta a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un microbuz.

ADVERTISEMENT

În acesta din urmă se aflau 14 persoane. Acestea mergeau la muncă fiind angajați ai unei firme de curierat. Din păcate, pentru trei dintre ei nu s-a mai putut face nimic.

Aceste persoane au murit pe loc în urma impactului și mai multe au fost chiar aruncate la zeci de metri de vehicule, 14 oameni fiind răniți. Autoritățile au intervenit de urgență.

ADVERTISEMENT

Astfel, la fața locului au fost trimise atunci opt ambulanțe, dar și două elicoptere de salvare. Victimele acestui accident din Ungaria au fost trimise la unități medicale din Budapesta, Szolnok și Kecskemet.

Și cel care conducea microbuzul a fost transportat la spital. Până acum, numărul anunțat al victimelor a rămas de trei.

Martorii oculari au precizat că motivul acestui accident ar fi fost o groapă în care camionul a intrat cu roata și l-a făcut să devieze de pe sensul său de mers.

ADVERTISEMENT