News

Șoferul ucigaș de la Baia Mare, arestat preventiv. Mama lui Raul a relatat suferința prin care trece după moartea Denisei

Șoferul ucigaș de la Baia Mare a fost arestat preventiv. Mama bărbatului care a supraviețuit a povestit prin ce chin trece acesta după pierderea soției.
09.07.2021 | 22:36
Soferul ucigas de la Baia Mare arestat preventiv Mama lui Raul a relatat suferinta prin care trece dupa moartea Denisei
ADVERTISEMENT

Cazul a șocat opinia publică și stârnit furia oamenilor. Sâmbăta trecută, șoferul unui BMW a intrat într-o stație de autobuz și a lovit din plin doi oameni, soț și soție.

Ambii au fost grav răniți, iar femeia a decedat la puțin timp, la spital. Inițial, judecătorii la Baia Mare au decis că bărbatul nu este un pericol public, așa că au decis cercetarea în libertate.

ADVERTISEMENT

Șoferul ucigaș de la Baia Mare, arestat preventiv. Mama lui Raul a relatat suferința prin care trece după moartea Denisei

Hotărârea Judecătoriei Baia Mare a fost amplu contestată. Zeci de oameni s-au arătat revoltați și au protestat, înarmați cu pancarte, în fața Palatului de Justiție din Baia Mare.

„Fetiţa, săraca, este în pământ. Băiatul este paralizat…Să se facă dreptate, să se facă. Să-i dea o pedeapsă… Maximă,” a spus un prieten al celor doi, potrivit ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

„Nu ştiu ce a avut în cap! A vrut să pară şmecher în faţa oamenilor că el are maşină scumpă! Eu am apucat numai să-mi trag un pic picioarele. Ei, săracii, nu au mai apucat deloc, nimic,” a povestit un tânăr care a reușit să scape ca prin minune.

Procurorii au făcut recurs, iar decizia dată de prima instanță a fost analizată de magistrații de la Tribunalul Maramureş. Aceștia au decis că tânărul avea viteză și au decis să-l aresteze preventiv.

ADVERTISEMENT

Florin Onaci își va petrece următoarele 30 de zile în centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Durere imensă pentru Raul

Mama tânărului care a supraviețuit teribilului accident povestește că fiul ei trece printr-o suferință cumplită, după pierderea soției. Tânărul este și el grav rănit.

ADVERTISEMENT

„Întruna îmi spune, de când am înmormântat-o pe nevastă-sa, îmi spune întruna: “Mami, nu-l iertaţi!”. Şi plânge întruna!,” a povestit Eugenia Varga, mama lui Raul, potrivit sursei citate mai sus.

„Abia acum, numai, începe cu operaţiile de mai sus, de la genunchi în sus. Amândouă picioarele sunt rupte şi acolo necesită operaţie. Şi pe urmă la mână şi coloană”, a adăugat femeia.

Raul a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală destul de complicată. Familia acestuia făcuse apel către oamenii, având nevoie de sânge.

ADVERTISEMENT
Tags: