News

Video. Momentul în care un BMW intră în plin în doi tineri aflați în stația de autobuz, surprins de camere

Momentul dramatic în care un BMW intră în plin în doi tineri aflați într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost surprins de camere.
06.07.2021 | 13:21
Video Momentul in care un BMW intra in plin in doi tineri aflati in statia de autobuz surprins de camere
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav a avut loc weekend-ul trecut în municipiul Baia Mare. Doi tineri, soț și soție, aflați în stația de autobuz, au fost loviți din plin de un BMW.

Imaginile cu momentul impactului, unele cu un puternic impact emoțional, au apărut între timp în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Momentul în care un BMW intră în plin în doi tineri din Baia Mare, surprins de camere

Doi tineri, o fată de 20 de ani și un bărbat de 23 de ani, soț și soție, au fost spulberați, sâmbătă, 3 iulie, în Baia Mare.

O mașină cu mulți cai putere, scăpată de sub control, a intrat într-o stație de autobuz din oraș. După cum se poate observa în înregistrarea difuzată de un site local, tinerii nu au avut nicio șansă să scape.

ADVERTISEMENT

Pe înregistrarea apărută pe site-ul VasileDale.ro se vede cum șoferul bolidului circula cu viteză excesivă. La un moment dat pare că a derapat și apoi intră violent în stația de autobuz, acolo unde cuplul aștepta autobuzul.

Alte două persoane prezente în stație au reușit să se ferească în ultimul moment din fața autoturismului scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

În primă fază, femeii i-a fost amputat piciorul stâng, iar soțul ei s-a ales cu fractură deschisă la piciorul drept. Ambii au fost internați în spital.

Din nefericire, în noaptea de luni spre marți, fata de 20 de ani a murit. În jurul orei 00.30, aceasta a intrat în stop cardio-respirator. Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar.

ADVERTISEMENT

Soțul tinerei a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore şi, potrivit unor surse, va fi supus şi altor operaţii în perioada următoare.

Șoferul vinovat de accident, reținut

Șoferul care i-a lovit pe cei doi tineri a fost reţinut, după două zile de la producerea evenimentului.

În vârstă de 20 de ani, acesta a fost ridicat pentru vătămare corporală din culpă şi merge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Imediat după producerea accidentului, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT