Fotbal international

Sofia Balbi, frumusețea din atacul Uruguayului la CM din Qatar

Sofia Balbi e nevasta încântătoare a lui Luis Suarez. E prietenă foarte bună cu partenera lui Messi și îl cunoaște pe atacantul naționalei Uruguayului de la 13 ani.
28.11.2022 | 09:06
Sofia Balbi și Luis Suarez se cunosc de mai bine de 20 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Uruguay se află în Grupa H alături de Portugalia, iar Luis Suarez și Sofia Balbi, prieteni foarte buni cu Leo Messi, îi pot pune bețe în roate lui Cristiano Ronaldo la acest turneu final. Sud-americanii au nevoie neapărat de victorie contra lusitanilor, pentru a se califica în optimi.

Sofia Balbi, splendoarea Uruguayului la Campionatul Mondial din Qatar

Luis Suarez și Sofia Balbi se cunosc de o viață. Frumoasa uruguayancă l-a întâlnit pe atacant la vârsta de 13 ani. „Canibalul”, acum în vârstă de 35 de ani, e cu doi ani mai mare și se află la ultimul turneu final din carieră.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul provenea dintr-o familie foarte săracă, în timp ce Sofia dintr-una cu posibilități financiare destul de mari. Însă relația lor nu s-a terminat, chiar dacă familia ei s-a mutat la Barcelona, în timp ce Suarez juca în continuare la Nacional, în țara natală.

Suarez a tras tare să ajungă la un club din Europa în primul rând pentru a putea fi împreună din nou cu Sofia. Cei doi s-au căsătorit la șase ani după ce Balbi a emigrat din Uruguay, pe când Suarez avea doar 19 ani și s-a transferat în Olanda, la Groningen.

ADVERTISEMENT

Sofia, una dintre puținele iubite de fotbaliști căreia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor

Frumoasa uruguayancă i-a dăruit un copil la doar un an de la căsătorie, iar acum cei doi au împreună două fete și doi băieți.

În perioada în care Suarez a jucat la Barcelona, Sofia a legat o prietenie foarte strânsă cu Lionel Messi și partenera sa, Antonella Roccuzzo.

ADVERTISEMENT
Sofia Balbi și Antonella Roccuzzo, soția lui Messi, la un meci al Barcelonei pe Camp Nou
Sofia Balbi și Antonella Roccuzzo, soția lui Messi, la un meci al Barcelonei pe Camp Nou.

Sofia s-a stabilit la Barcelona în 2003 și are un frate care a jucat de asemenea fotbal: Gonzalo Bali.

Pentru Suarez, a fost dragoste la prima vedere. Pentru a se putea întreține, puștiul de 15 ani mătura străzile din cartierul său, iar banii pe care îi făcea îi cheltuia pe toți cu Sofia.

ADVERTISEMENT

Sofia Balbi a jucat un rol decisiv în cariera lui Luis Suarez

De altfel, părinții Sofiei Balbi au fost și cei care l-au îndrumat în carieră. Prin urmare, încă o dată se adeverește că un bărbat puternic are mereu în spatele lui o femeie puternică. E și cazul lui Suarez.

Acest lucru l-a remarcat până și Brendan Rodgers, antrenorul lui Suarez de la Liverpool, care a spus că Sofia a avut un rol cheie în transformarea sa într-un fotbalist de talie mondială și a respectat-o foarte mult.

Sofia Balbi nu are nevoie de banii lui Suarez și are un magazin cu încălțăminte și haine de lux de la cei mai importanți designeri în Barcelona.

Sofia Balbi, alături de Suarez la cele mai importante momente din carieră

Sofia Balbi a fost prezentă la cele mai importante succese ale lui Luis Suarez. Că a fost la Barcelona, la Atletico Madrid sau chiar la Nacional, în Uruguay, Sofia a fost mereu acolo pentru a ridica trofeul alături de atacant.

Familia Suarez înainte de CM, după ce Suarez a câștigat titlul în Uruguay cu Nacional
Familia Suarez înainte de CM, după ce Suarez a câștigat titlul în Uruguay cu Nacional.

La fel s-a întâmplat și după titlul cu Atletico Madrid. Suarez a sunat-o plângând pe Sofia direct pe teren: „Soţia mea plângea şi ea la telefon, pentru că am suferit mult în urma acestei schimbări. Şi copiii au avut de suferit. Banii nu aduc tot timpul fericirea. Ea ştie cel mai bine prin ce momente grele am trecut.

A fost teribil de greu când mă antrenam separat la începutul sezonului, din cauza problemelor avute la genunchi. Am muncit tot anul. Soţia a fost alături de mine şi m-a încurajat în toată această perioadă. La final, să văd copiii care erau fericiţi pentru mine, pentru acest titlu e un lucru pe care nu îl voi uita niciodată”, a povestit emoționat Suarez, conform Marca.com.

Sofia Suarez este familistă convinsă și nu i-a plăcut niciodată să iasă în evidență. Cei doi sunt nedespărțiți, iar soția fotbalistului tocmai a postat pe pagina de Instagram o poză alături de Suarez după antrenamentul naționalei Uruguayului din Qatar.

Sofia Balbi, în Qatar alături de Luis Suarez înainte de meciul decisiv cu Portugalia
Sofia Balbi, în Qatar alături de Luis Suarez înainte de meciul decisiv cu Portugalia

Superba uruguayancă are nu mai puțin 1,7 milioane de fani pe Instagram.


  • Cota GET’S BET pentru Uruguay: 4,00 este cota pentru „2 solist” la Portugalia – Uruguay. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT