Life

Solistul de la Carla’s Dreams, dezvăluiri sincere despre viață: “Nu cred că sunt un exemplu bun”

Solistul de la Carla's Dreams a făcut dezvăluiri sincere despre viață. Cântărețul nu se consideră un exemplu bun.
07.09.2022 | 07:58
Solistul de la Carlas Dreams dezvaluiri sincere despre viata Nu cred ca sunt un exemplu bun
Solistul de la Carla's Dreams a făcut dezvăluiri sincere despre viață. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Solistul trupei Carla’s Dreams a fost invitat la podcast-ul găzduit de Mihai Morar, în urmă cu ceva timp, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa personală.

Solistul de la Carla’s Dreams, dezvăluiri sincere despre viață

Deși se află în industria muzicală de un deceniu, cântărețul a reușit să-și mențină identitatea ascunsă chiar și până în ziua de astăzi, la fel ca ceilalți membri ai formației.

ADVERTISEMENT

Solistul de la Carla’s Dreams este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală, însă și-a surprins fanii în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a fost invitat în podcast-ul Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

Artistul originar din Republica Moldova a vorbit despre lecțiile pe care le-a primit de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă experiențele sau lecțiile morale sunt mai importante pentru el, solistul a spus că ambele contează foarte mult.

“Și una și alta, evident. Dar tu și eu putem citi aceeași carte, doar impactul să fie diferit.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că sunt un exemplu bun în sensul ăsta, eu văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun.

Eu sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu.”, a fost răspunsul cântărețului.

ADVERTISEMENT

Solistul de la Carla’s Dreams spune că a învățat lecții atât de la părinți, cât și de la experiențele de viață. Artistul spune că acestea încep să vină încă din perioada adolescenței.

“Părinți, educație, evident, realitatea care o are toată lumea, experiența de viață.

Din adolescență începi să simți lucruri cu adevărat, care nu sunt neapărat interpretate de părinți, adică chestii individuale. Acolo bărbații devin bărbați și femeile devin femei.

Timpurile sunt altele, e foarte bine ca nimeni să nu primească un pumn în bot, dar un pumn în bot e bun, nu în principiu. Adică, e bine să știi că poți să îl primești.”, a mai spus cântărețul.

Câți bani dă cântărețul pentru a-și păstra identitatea secretă

Machiajul l-a ajutat pe îndrăgitul cântăreț să rămână anonim chiar și la atâția ani de când s-a lansat. Cu toate acestea, banii pe care îi scoate din buzunar pentru a-și păstra identitatea necunoscută nu sunt deloc puțini.

În plus, și ceilalți membri ai trupei au identitatea secretă, așa că sumele sunt foarte mari.

Astfel, pentru ca toată trupa să să machieze, costurile sunt de 10 – 15 mii de euro. Artistul nu a precizat dacă este vorba despre o sumă lunară sau anuală.

Solistul de la Carla’s Dreams și-a dorit ca identitatea lui să rămână secretă, iar viața personală să nu apară în tabloide. Chipul său nu a apărut în spațiul public până acum, așa că doar persoanele apropiate știu cum arată cântărețul.

Cântărețul și colegii săi de trupă au decis să-și acopere chipurile folosind măști din machiaj. Aceștia poartă mereu ochelari de soare, mănuși și hanorace cu glugă. Este un concept cu totul inedit în industria muzicală.

ADVERTISEMENT
Tags: