Life

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, declarații după moartea artistului: „A regretat că s-a dus acolo, am văzut în ochii lui”

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a făcut declarații după moartea artistului. Interpretul s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie.
08.11.2021 | 23:07
Sora lui Petrica Mitu Stoian declaratii dupa moartea artistului A regretat ca sa dus acolo am vazut in ochii lui
Sora lui Petrică Mîțu Stoian, declarații după moartea artistului: ”A regretat că s-a dus acolo, am văzut în ochii lui” Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

La două zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, sora regretatului artist a făcut declarații. Cele două surori are interpretului de muzică populară au venit în această seară la Ansamblul Maria Tănase din Craiova, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al artistului.

Interpretul a urmat un tratament post-Covid la o clinică privată. Sora cântărețului consideră că acesta ar fi încă în viață dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă.

ADVERTISEMENT

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, declarații după moartea artistului

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian sunt de părere că interpretul de muzică populară nu ar fi trebuit să meargă la clinica privată unde s-a tratat post-Covid. Artistul nu le-a spus, inițial, surorilor lui că merge la clinică să se trateze, ci la o stațiune, să se relaxeze.

Una dintre surorile regretatului cântăreț a mai spus că nu știe dacă medicii i-au verificat starea de sănătate înainte de a-l supune tratamentului efectuat.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuia să meargă la clinica aceea (…) Nu a spus că urmează să meargă la clinică. A spus că merge în stațiune, dar nu a specificat unde, ce și cum. A spus că merge să se odihnească.

Și atunci am aflat, m-a sunat nepotul meu că Petrică e rău, la spital în Reșița. Atunci am aflat că fusese la clinica respectivă să se trateze, acum trei săptămâni, cam așa, ar fi avut Covid.

ADVERTISEMENT

A făcut o procedură acolo (n.r. la clinică), dar nu i-a cerut acte, nimic. A zis că a făcut un test. Dar cum să bagi un om fără acte, să vezi dacă are ceva (n.r. boli). L-a băgat acolo, a făcut ce-a făcut și a ieșit în salvare.

A fost o greșeală acolo, cred. O să descoperim, au preluat procurorii cazul, nu am făcut noi plângere sau ceva, s-au sesizat”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai precizat că i-a spus solistului, aflat pe patul de spital, că trebuie să fie puternic și să nu renunțe. Artistul ar fi regretat că s-a dus la clinică pentru tratamentul respectiv.

„Am stat acolo cu el, i-am zis: Petrică, tu ești om puternic, nu trebuie să te lași. Dacă-mi spuneai din timp te duceam. (…) A regretat că s-a dus acolo, am văzut în ochii lui”, a mai spus sora cântărețului.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul de Urgență Reșița. Cântărețul de muzică populară a ajuns în stare gravă la ATI după ce a urmat un tratament post-Covid care i-ar fi produs complicații.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 10 noiembrie, la Craiova.

ADVERTISEMENT