Sport

Sorana Cîrstea a vorbit în premieră despre revenirea Simonei Halep: „În două săptămâni poate să își îmbunătățească jocul”

Sorana Cîrstea a pierdut meciul cu Danielle Collins din optimile de finală la Miami Open, scor 3-6, 2-6, ratând șansa de a ajunge în sferturi.
26.03.2024 | 10:05
Sorana Cirstea a vorbit in premiera despre revenirea Simonei Halep In doua saptamani poate sa isi imbunatateasca jocul
Sorana Cîrstea a vorbit în premieră despre revenirea Simonei în circuitul WTA: „În două săptămâni poate să își îmbunătățească jocul”. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea s-a oprit în optimile de finală ale turneului de la Miami. Jucătoarea din România a pierdut în fața lui Danielle Collins cu scorul de 3-6, 2-6. La scurt timp după încheierea partidei, Sorana a vorbit în premieră despre revenirea Simonei Halep în circuit.

Sorana Cîrstea: „În două săptămâni poate să își îmbunătățească jocul”

Cea mai bine clasată jucătoarea din România, Sorana Cîrstea, a declarat că Simona Halep poate să își îmbunătățească jocul și poate ajuta România în partida de Billie Jean King Cup împotriva Ucrainei.

ADVERTISEMENT

”Mereu sunt pozitivă, sunt alături de fete, chiar dacă nu mai joc FED Cup (n.r.- Billie Jean King Cup) de 6 ani. Mă uit la meciuri, avem o echipă puternică. Cred că Ana joacă, nu știu dacă și Simona…

Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău după o pauză atât de lungă. Ucraina are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice” a declarat Sorana Cîrstea pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a vorbit și despre meciul pierdut cu Danielle Collins

Jucătoarea din Târgoviște a analizat, la cald, prestația sa din meciul cu Danielle Collins, meci ce s-a disputat în optimile de finală ale turneului de la Miami.

”A fost un meci complicat, nu pot să spun că am jucat prost, dar nu am făcut suficient. A fost un turneu bun. Astăzi, a jucat foarte bine, mult peste ce joacă în mod normal.

ADVERTISEMENT

După primul set, am simțit că a fost mult mai agresivă, a avut o mică șansă și în setul doi… Trebuia să-mi asum mai multe riscuri. 

”Voi merge câteva zile acasă, la București, abia aștept să-mi văd familia. Apoi, după o săptămână, mă voi întâlni cu noul meu antrenor Albert Costa la Barcelona. Cred că va urma turneul de la Stuttgart, înainte de Madrid”, a declarat Sorana Cîrstea.

ADVERTISEMENT

Câți bani a încasat Sorana Cîrstea pentru calificarea în optimi la Miami

În ciuda faptului că a pierdut meciul din optimi de la Miami, Sorana are și motive fericire. Pentru că a reușit să ajungă în a doua săptămână a turneului, jucătoarea din România va încasa un cec în valoarea de în valoare de 101.000 de dolari.

Daca ar fi trecut de jucătoarea din America, Sorana ar fi putut încasa un cec în valoare 185.000 de dolari, iar dacă jucătoarea din Târgoviște și-ar fi repetat performanța de anul trecut, când a ajuns până în semifinale, ar fi putut încasa un premiu în bani de peste 300.000 de dolari.

ADVERTISEMENT