Sport

Sorana Cîrstea, dezvăluiri după calificarea în turul 2 la Abu Dhabi: „Foarte puțini știu asta”. Video

Sorana Cîrstea a reușit să se califice în turul doi de la Abu Dhabi după ce a învins-o pe Caroline Garcia, favorita din acest duel. Sportiva noastră a câștigat cu 6-7(4), 6-4, 6-4.
05.02.2024 | 15:59
Sorana Cirstea dezvaluiri dupa calificarea in turul 2 la Abu Dhabi Foarte putini stiu asta Video
Sorana Cîrstea a reușit să se califice în turul doi de la Abu Dhabi după ce a învins-o pe Caroline Garcia, favorita din acest duel. Sportiva noastră a câștigat cu 6-7(4), 6-4, 6-4. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT
05-02-2024
14:04

Sorana Cîrstea locuiește în Dubai

Sorana Cîrstea (26 WTA) a spart gheața și a obținut prima victorie a anului. Prima rachetă a României a trecut în trei seturi extrem de echilibrate de Caroline Garcia (21 WTA), scor 6-7(4), 6-4, 6-4, în primul tur la WTA Abu Dhabi. Partida a durat 2 ore și 41 de minute. 

La finalul meciului, românca a dezvăluit că s-a mutat la Dubai și că a ales să stea acasă pe parcursul turneului. „Trebuie să fiu sinceră și să spun că nu a fost ușor. Am fost un pic la pământ la 6-7, dar trebuie să te resetezi și sunt foarte fericită că am făcut asta azi.

Sunt fericită că am trecut de acest tur, înseamnă mult pentru mine. Condițiile nu au fost ușoare, a fost cald. Trebuie doar să fii inteligent, să vezi cum bate vântul, cum se duc mingile. Trebuie să fii inteligent. Cred că sportul te învață să-ți folosești capul.

Foarte puțini știu că locuiesc la Dubai, stau la o oră distanță și am ales să stau acasă săptămâna asta. Înseamnă mult să fiu acasă, să fiu cu gândurile mele și să dau TV-ul pe română.

E minunat. Nu am șansa să fac asta mult timp, așa că o să profit de avantaj săptămâna asta”, au fost cuvintele Soranei Cîrstea. 

În turul al 2-lea, „Sori” va da piept cu Maria Sakkari (9 WTA, favorită 3). Sorana Cîrstea este aproape să-și egaleze cea mai bună clasare a carierei, locul 21 WTA. În clasamentul live, românca a urcat 3 poziții, până pe locul 23 WTA. 

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi de la turneul din Abu Dhabi după ce a trecut de Caroline Garcia. Sportiva din România a obținut astfel primul rezultat pozitiv din acest an după ce a trecut de locul 21 WTA.

Sorana Cîrstea, calificată în turul doi de la Abu Dhabi după ce a învins-o pe Caroline Garcia

Jucătoarea noastră de tenis se află pe locul 26 în clasamentul mondial și nu a fost favorita din meciul cu franțuzoaica, Caroline Garcia, locul 21 WTA. Cu toate acestea, Sorana Cîrstea s-a impus cu 6-7(4), 6-4, 6-4 și s-a calificat în turul doi de la Abu Dhabi “WTA 500”.

ADVERTISEMENT

Prin victoria cu Garcia, Sorana Cîrstea a încheiat seria celor 7 înfrângeri consecutive. După duelul de la Abu Dhabi care o duce mai departe în competiție, sportiva din România va primi 13.590 de dolari și 60 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea se va întâlni în optimile turneului din Emiratele Arabe Unite cu jucătoarea din Grecia, Maria Sakkari, locul 9 mondial și a treia favorită a turneului după Elena Rybakina și Ons Jabeur.

ADVERTISEMENT

Turneul WTA 500 de la Abu Dhabi

Mubadala Abu Dhabi Open se desfășoară în perioada 5-11 februarie, pe hard și face parte din categoria WTA 500. Competiția din Emiratele Arabe Unite are premii totale în valoare de $922.573. Campioana en-titre a acestui turneu este locul 22 WTA, Belinda Bencic (2023).

La Abu Dhabi capii de serie sunt: Elena Rybakina (1), Ons Jabeur (2), Maria Sakkari (3), Barbora Krejcikova (4), Jelena Ostapenko (4), Beatriz Haddad Maia (6), Daria Kasatkina (7), Liudmila Samsonova (8).

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare

Sorana Cîrstea se află pe locul 26 în clasamentul mondial de tenis. Sportiva din România a câștigat peste 9 milioane de dolari din tenis, dar și două titluri. În 2024, jucătoarea de tenis a câștigat 160.000 dolari în urma evoluțiilor de la turnee.

Astfel, în urma eforturilor, Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Cu cele două accesorii vestimentare, sportiva a atras toată atenția pe rețelele de socializare, în mod special din partea fetelor.

ADVERTISEMENT

Sorana s-a pozat în diferite ipostaze cu două genți de lux. Ambele obiecte vestimentare sunt de la brandul Chanel, una dintre cele mai cunoscute case de modă din domeniu.

În prima fotografie, Sorana Cîrstea apare cu o geantă multicoloră într-o cameră de hotel. Prețul la care se ridică accesoriul vestimentare este aproximativ 13.000 de dolari.

În cea de-a doua poză, jucătoarea de tenis din România este surprinsă cu o geantă de mână, tot de la Chanel. Accesoriul vestimentare este evaluat la 7000 de dolari. Astfel, pentru cele două genți, Sorana Cîrstea a plătit 20.000 de dolari.

Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare
Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare
ADVERTISEMENT