Sporturi

Sorana Cîrstea, încă un atac la organizatorii Australian Open: ”351 de ore fără o fereastră!”

29.01.2021 | 21:19
Sorana Cirstea inca un atac la organizatorii Australian Open 351 de ore fara o fereastra
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea își continuă lupta cu organizatorii Australian Open, fiind nemulțumită de condițiile în care a fost nevoită să-și efectueze perioada de carantină înaintea primului turneu de Grand Slam al anului.

Clasată pe locul 71 în ierarhia WTA, ea a descris  experiența carantinării chiar înaintea startului de sezon australian și a mărturisit că va fi foarte greu să revină pe teren după două săptămâni de izolare în camera de hotel.

ADVERTISEMENT

Cîrstea consideră că organizatori de la Australian Open au dezinformat-o și  regretă decizia de a juca la primul Grand Slam al anului.

Organizatorii Australian Open, criticați în continuare de Sorana Cîrstea

Cu câteva ore înainte de a încheia perioada de izolare, Sorana Cîrstea a făcut o nouă postare în spațiul online în care i-a criticat pe organizatorii Australian Open și a anunțat că primul lucru pe care îl va face va fi să respire ader curat.

ADVERTISEMENT

”Trei ore până la finalul detenției. Asta duce la un total de 351 de ore de izolare în care am stat fără o fereastră. Primul lucru pe care îl voi face afară este să mă pun pe primul trotuar și să respir aer curat!”, a scris Cîrstea pe contul de Facebook.

Sorana Cîrstea organizatori Australian Open

Jucătoarea în vârstă de 30 de ani a postat și o fotografie în care apare îmbrăcată ca de ieșirea din hotel și cu bagajele pregătite pentru prima sa aventură în exterior după 14 zile de carantină strictă.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a postat zilnic pe rețelele de socializare cum își petrece timpul în izolarea de la Melbourne, iar de cele mai multe ori comentariile sale au fost acide, iar replicile fanilor australieni nu au întârziat să apară.

Luni, în cea de-a zecea zi de carantină în Australia, Sorana Cîrstea și a încercat să facă o glumă. ”Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi m-am îmbrăcat elegant pentru această ocazie”, a scris jucătoarea pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Însă, ironia româncei nu a fost gustată de australienii, ea fiind criticată vehement pentru reacțiile care le are la adresa autorităților. Nu mai puțin de 24 de jucători și jucătoare de tenis au fost obligați de organizatorii Australian Open să stea în izolare strictă.

ADVERTISEMENT