Sport

Sorana Cîrstea, prima reacție după victoria cu Ostapenko. Ce spune de Haddad

Sorana Cîrstea a învins-o pe Jelena Ostapenko, jucătoarea cu cele mai multe victorii pe iarbă. Ce spune de duelul cu Beatriz Haddad
07.07.2023 | 00:19
Sorana Cirstea prima reactie dupa victoria cu Ostapenko Ce spune de Haddad
Sorana Cîrstea va juca în optimi cu Beatriz Haddad. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a reușit o victorie spectaculoasă împotriva Jelenei Ostapenko, iar românca va juca în optimi cu brazilianca Beatriz Haddad, care a învins-o pe Jaqueline Cristian.

Sorana Cîrstea, plină de încredere după victoria cu Jelena Ostapenko: „Am simțit că de data aceasta o pot bate”

Sorana Cîrstea continuă forma bună arătată în acest sezon și a fost extrem de motivată împotriva jucătoarei care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros„O jucătoare pe care nu o învinsesem până astăzi, o jucătoare destul de dificilă, din punctul meu de vedere chiar extrem de dificilă.

ADVERTISEMENT

Am simțit de la ultimul meci, de la Roma, când am pierdut în decisiv, că mă pot apropia de ea, am avut un antrenament la Birmingham împreună, unde la fel am câștigat. Am simțit că de data aceasta o pot bate”, a declarat numărul 37 WTA, la Eurosport.

„Sori” a știut tot timpul ce are de făcut și nu a cedat când era condusă: „Primul set a fost la un punct, două diferență și a fost normal ca după primul set să fiu frustrată, pentru că simțeam că joc bine, că pot să o bat, dar în același timp scorul era de partea ei.

ADVERTISEMENT

Am zis că azi nu o să mai repet greșelile din trecut, am zis că nu o să îi mai dau ocazia să fie agresivă, să preia controlul și am încercat să mă gândesc că azi e ziua mea, sunt aici să câștig acest meci și am armele necesare pentru asta”.

Sorana Cîrstea, conștientă de forța Jelenei Ostapenko pe iarbă: „Este o jucătoare care te poate intimida”

Dacă pentru Sorana zgura rămâne suprafața preferată, Ostapenko e ca peștele în apă la Wimbledon: „Este o jucătoare în formă, jucătoarea cu cele mai multe victorii pe iarbă. Știam că va fi un meci dificil, că ea are doar un plan de joc, foarte agresiv, dar azi știam că trebuie să servesc bine și să fiu agresivă, să încerc să dau în retur pe serviciul 2. Este o jucătoare care te poate intimida, dar dacă îi faci față, la un moment dat clachează”.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea o poate răzbuna pe Jaqueline Cristian în optimi, unde o va întâlni pe ultima sa adversară, brazilianca Beatriz Haddad: „Momentan nu mă gândesc la meciul din turul 3. De ieri, după victoria din primul tur, totul a fost pe repede înainte. Programul a venit la ora 10. Acum am nevoie de o zi ca să aterizez cu picioarele pe pământ, să îmi dau seama ce se întâmplă.

Mâine voi merge la antrenament și vom face planul pentru meciul cu Haddad. Am jucat deja două meciuri cu ea, unul pierdut, unul câștigat.

ADVERTISEMENT

Este o jucătoare în formă, joacă bine pe iarbă, dar momentan mă bucur pentru victoria de azi mai mult și de mâine mă voi gândi la turul 3”.

ADVERTISEMENT