Life

Sorana Darclee, fericită alături de partenerul de viață. Cântăreața are de gând să se căsătorească

Sorana Darclee, împlinită în preajma iubitul ei. Artista are planuri pentru o viitoare nuntă și visează să devină mamă.
19.09.2023 | 11:51
Sorana Darclee fericita alaturi de partenerul de viata Cantareata are de gand sa se casatoreasca
Sorana Darclee, împlinită în preajma iubitul ei. Artista are planuri pentru o viitoare nuntă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a mărturisit că este fericită alături de partenerul de viață pe care l-a regăsit după 20 de ani de la terminarea școlii. Cântăreața are de gând să se căsătorească cu bărbatul care îi aduce liniște și bucurie.

Sorana Darclee, împlinită în preajma iubitul ei. Artista are planuri pentru o viitoare nuntă

Sorana Darclee recunoaște că este foarte împlinită în preajma iubitul ei pe care îl știe încă din perioada liceului. Artista are planuri pentru o viitoare nuntă alături de partenerul de viață pe care l-a cunoscut în clasa a X-a, în liceul Iulia Hașdeu.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, cântăreața nu a stabilit nimic legat de ceremonie, dar cu siguranță va anunța când se va materializa totul. Vedeta simte că și-a găsit sufletul pereche, precizând că nu poate trăi fără afecțiunea iubitului ei.

„El (n.r. iubitul) îmi aduce fericirea și mulțumirea asta a lucrurilor așezate în viața mea. Planurile noastre sunt cu foarte multă muncă pentru că la asta ne gândim în permanență: cum să facem, cum să ne dezvoltăm, cum să creștem.

ADVERTISEMENT

Sunt planuri momentan, le luăm așa, pas cu pas. O să le dezvăluim așa, pe rând. Da, sunt planuri (n.r. căsătoria, un copil), dar sunt planurile noastre. Vouă o să vă spunem atunci când se va întâmpla sau după moment, o să vă anunțăm.

Nu știu ce și când se va întâmpla, avem noi mici idei. N-aș putea să trăiesc fără jumătatea mea, nu există, în rest pot să trăiesc fără orice”, a declarat Sorana Darclee pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Sorana Darclee, susținere uriașă din partea iubitului

Sorana Darclee are parte de o susținere uriașă din partea iubitului, care este și un mare admirator al trupei din care face parte de ani buni. Bărbatul ascultă muzica pe care o produce și o însoțește frecvent în studiourile de înregistrări.

Trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, dar vrea să păstreze discreția legat de viața amoroasă și partenerul de viață. Cel mai probabil nunta nu se va desfășura în România, vedeta dorindu-și ceva intim.

ADVERTISEMENT

Mai mult, simte că este pregătită să devină mamă pentru prima oară. Sorana Darclee își dorește foarte mult un copil și spune că nu mai are deloc frici în această direcție. Îndrăgita cântăreață este nerăbdătoare să aibă un bebeluș.

ADVERTISEMENT