Life

Trupa A.S.I.A. s-a întors pe scenă! Dezastru la Sala Palatului, sala pe jumătate goală. Update

Trupa A.S.I.A. a pus la cale un concert de zile mari, pe scena Sălii Palatului din București, pentru a-și anunța revenirea în lumea muzicii românești. Cum s-a desfășurat totul?
06.03.2023 | 21:27
Trupa A.S.I.A s-a reunit după 17 ani într-un concert aniversar. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
06-03-2023
19:27

Cum s-a terminat concertul aniversar al A.S.I.A

Fetele din actuala formulă Asia au cântat toate melodiile care le-au adus celebritatea: Inima mea, Dă-mi nopțile înapoi, Sună periculos, Garsoniera ta sau O iubire de o vară. Ele au completat concertul și cu câteva melodii personale. Show-ul s-a terminat cu fetele pe scenă alături de copiii Iannei Novac și Anemonei și, desigur, confetti.

06-03-2023
18:22

Concertul fetelor de la A.S.I.A a început. Publicul, mai mult absent

Trupa A.S.I.A s-a reunit la 17 ani de la destrămare, însă Sala Palatului este pe jumătate goală, așa cum au surprins în imagini reporterii FANATIK. Din public lipsește inclusiv cel care a venit cu ideea formării ”A.S.I.A”, compozitorul Adrian Ordean.

Adrian Ordean nu ar fi putut ajunge la eveniment din cauza unor probleme de sănătate. În pofida numărului de fani veniți să le vadă, fetele au pășit încrezătoare pe scenă, îmbrăcate complet în roz. Din nefericire, nici sonorizarea nu ar ține prea mult cu ele, căci este una problematică. 

Trupa A.S.I.A. a decis să revină în prim planul musical românesc, iar pentru asta au pus la cale un concert de zile mari la Sala Palatului din Capitală. Succesul pe care îl vor avea – sau nu – în rândul publicului care a plătit bani grei pentru un bilet la concert ar putea fi și un indicator al viitorului formației care, culmea, se reunește fără Irina Nicolae, cea care, pentru cei care au fredonat melodiile trupei, era un adevărat simbol.

Trupa A.S.I.A., concert la Sala Palatului

Trupa A.S.I.A. a anunțat, de câteva săptămâni deja, un concert care semnifică întoarcea formației în lumea muzicii românești. Cu toate acestea, toți fanii formației au fost surprinși de faptul că Irina Nicolae, una dintre fondatoarele formației și, probabil, cea mai cunoscută figură a trupei care făcea istorie în anii 2000 în România, nu era ”prinsă” în proiect.

ADVERTISEMENT

În locul ei a apărut Ianna Novac. Reacția Irinei a fost una cât se poate de elegantă, dar, cu toate acestea, a fost declanșată o discuție publică de amploare. Mai exact, artista care s-a retras din trupă cu ani în urmă și s-a mutat în Budapesta alături de soțul și fiica ei în vârstă de 5 ani și se declară mâhnită că nu a fost și ea invitată la cncertul de reunine.

În cadrul unei postări pe Instagram, Irina a dezvăluit că și-a cumpărat bilet pentru concertul aniversar la care nu a fost nici măcar invitată ca spectator. Cu toate acestea, a anunșat ea, are bilet în primul rând pentru că își dorea să fie alături de colegele ei, în sală.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, dezvăluirle Irinei au surprins o mulțime de fani ai formației, mulți dintre aceștia considerând că trupa A.S.I.A. fără ”I”-ul original nu se poate apropia de valoarea pe care a avut-o pe vremea când lansa hit după hit.

Irina: ”Am și ales să fiu de partea publicului”

Disputa apărută cu privire la noua formula a trupei A.S.I.A. a fost explicate, cât se poate de elegant, de Irina  Nicolae într-o intervenție televizată, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde cântăreața a mărturisit că merge la concert și pentru că datorează publicului acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Este firesc și normal și cred că datorez publicului și oamenilor care ne iubesc să le spun motivul pentru care eu nu voi fi acolo pe scenă. (…) Eu nu mă autoinvit nicăieri. (…) Nu am nicio problemă cu această `nouă` formulă.

A fost doar o `bănuială` că eu nu pot veni, (…) nu înțeleg de ce se face acest mare scandal, pentru că la baza nu este unul. (…) Întotdeauna le voi susține și întotdeauna voi fi parte din grupul ăsta, cu sufletul, cu tot ce pot eu, și de-asta am și ales să fiu de partea publicului, și nu pe scenă, pentru că am înțeles că acolo se reunesc într-o altă formulă. Eu sper că fenomenul ăsta și istoria trupei să meargă mai departe!”, a subliniat Irina Nicolae, în cadrul “Teo Show”.

ADVERTISEMENT

Actuala formula a trupei care urcă pe scena Sălii Palatului din București este: Sorana Darclee, Anca Neacșu, Ianna Novac și Anemona Niculescu. Alături de ele sunt și Adi Ordean și fostul manager al formației Florin Ionescu.

Culmea este că Adi Ordean susținea că noua formula a trupei A.S.I.A. a fost gândită în acest fel din cauză că Irina ar avea alte obligații, declarațiile lui fiind însă contrazise de artista care a dezvăluit că nu a fost contactată niciodată pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au...
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au rămas pe dinafară
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși