Life

Sore, dezvăluiri despre relația cu Mircea, tatăl fiicei ei, după despărțire: “Ne suntem recunoscători unul altuia”

Sore a făcut dezvăluiri despre relația cu Mircea Julean, tatăl fiicei ei, după despărțire. Recent, cântăreața a anunțat separarea de bărbatul cu care a format un cuplu timp de opt ani.
15.06.2022 | 20:34
Sore dezvaluiri despre relatia cu Mircea tatal fiicei ei dupa despartire Ne suntem recunoscatori unul altuia
Sore a vorbit despre relația cu tatăl fiicei ei, după despărțire. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sore a vorbit despre relația cu fostul ei iubit, care este și tatăl fiicei ei, la puțin timp după ce a anunțat despărțirea de acesta.

Sore, dezvăluiri despre relația cu Mircea, tatăl fiicei ei, după despărțire

Cântăreața are de spus numai lucruri bune la adresa lui Mircea Julean, bărbatul cu care a fost împreună timp de opt ani și căruia i-a dăruit o fiică.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, Sore a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale, printr-o postare pe rețelele de socializare. Invitată în podcast-ul găzduit de Damian Drăghici, vedeta a vorbit despre relația cu fostul partener, dar și despre cum s-au cunoscut.

Amândoi sunt recunoscători pentru relația pe care au avut-o și mai ales pentru Erin, fetița lor, în vârstă de șase ani.

ADVERTISEMENT

“E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta.”, i-a spus Sore lui Damian Drăghici, în podcast-ul moderat de acesta pe YouTube.

Întrebată cum l-a cunoscut pe Mircea, Sore a spus că Alina Eremia este cea căreia îi datorează faptul că l-a întâlnit pe acesta și au împreună un copil.

ADVERTISEMENT

“Prin Alina Eremia-Cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez.

I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos.”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT

Sore și Mircea Julean, despărțire după opt ani de relație

Cântăreața a anunțat despărțirea de partenerul ei printr-un mesaj postat în mediul online. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Sore a spus că mereu vor fi o familie, din moment ce sunt legați prin fiica lor.

Fiind o fire discretă, Sore nu a oferit detalii despre motivul despărțirii de Mircea Julean.

“Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a transmis Sore pe Instastory.

ADVERTISEMENT