Life

Sore revine în muzică după doi ani! Motivul pentru care artista a avut nevoie de o pauză

Sore a făcut anunțul mult așteptat de toți fanii! După doi ani de pauză, cântăreața revine pe scena muzicală din România.
02.01.2024 | 15:16
Sore revine in muzica dupa doi ani Motivul pentru care artista a avut nevoie de o pauza
După doi ani de pauză, Sore se întoarce pe scenă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sore este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, publicul rămânând alături de ea încă de pe vremea când juca în Pariu cu Viața. Totuși, în ultimii ani a luat o pauză de la muzică. Acum, însă, a făcut anunțul pe care mulți îl așteptau.

Sore revine pe scenă

Încă de când avea 10 ani, Sore a fost o prezență constantă pe piața muzicală din România. Ultimii doi ani nu au fost ușori pentru ea, însă, artista punând capăt relației pe care o avea cu tată fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Astfel că, vedeta a stat departe de scenă și s-a concentrat pe creșterea fetiței. Artista a recunoscut că pentru a putea face față evenimentelor care s-au întâmplat în viața sa în ultima perioadă a apelat la terapie.

Totodată, s-a ocupat de proiecte de televiziune, și-a menținut activitatea din mediul online, dar a stat departe de muzică. Acum, vedeta care a fost văzută cu fostul soț al surorii Deliei, a anunțat că revine pe scenă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Sore a mărturisit că această perioadă de pauză a ajutat-o din toate punctele de vedere și s-a declarat norocoasă să fie înconjurată de oameni inspirați.

„Sunt un promotor al terapiei”

De asemenea, Sore s-a declarat o susținătoare a terapiei, care i-a fost de mare folos ținând cont de schimbarea majoră prin care a trecut, fiind nevoită să o ia de la capăt după 8 ani de relație cu Mircea Julean.

ADVERTISEMENT

„Fiind în indrustria asta de la 10 ani, adică de 23 de ani, a fost pentru prima oară când am făcut o pauză de la muzică. M-am concentrat pe celelalte, pe televiziune, antreprenoriat pe fashion și pe celelalte proiecte din online.

Pe familie, bineînțeles, prietenii, pe mine că am avut schimbări în viață, m-am concentrat și pe mine. Mi-a prins foarte bine.Cred că a coincis schimbarea asta din viața mea cu momentul în care faci o vârstă. Sunt echilibrată, și am avut ocazia să mă ascult, să mă descopăr mai mult decât mă cunoșteam și mă bucur.

ADVERTISEMENT

Sunt un promotor al terapiei pentru că mi se pare că dacă avem curaj să mergem în direcția asta, descoperim foarte multe lucruri de care ori ne era frică, ori ne era mai comod să le acceptăm. Și la fel, iar mă întorc la noroc, cred că sunt un om norocos pentru că am oameni în jurul meu care mă inspiră și sunt în aceeași direcție cu mine”, a dezvăluit Sore pentru ciao.ro. 

ADVERTISEMENT