Sport

Sorescu, dezvăluiri din vestiarul naționalei înainte de România – Andorra: „Atmosfera e foarte bună”

Deian Sorescu a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei naționale a României, înainte de meciul cu Andorra, din preliminariile Euro 2024.
14.10.2023 | 15:06
Sorescu dezvaluiri din vestiarul nationalei inainte de Romania  Andorra Atmosfera e foarte buna
Deian Sorescu a făcut dezvăluiri din vestiarul naționalei înainte de România - Andorra. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

România are doar varianta unei victorii în meciul cu Andorra, duminică, 15 octombrie, ora 21:45. Edi Iordănescu susține că naționala are nevoie de 4 sau 6 puncte în ultimele 3 meciuri pentru a se califica la turneul final. Deian Sorescu a dezvăluit că jucătorii sunt nerăbdători pentru meciul cu Andorra.

Sorescu, dezvăluiri din vestiarul naționalei înainte de România – Andorra: „Atmosfera e foarte bună”

Naționala României a fost luată la țintă după pasul greșit făcut cu Belarus la Budapesta, scor 0-0. În ciuda rezultatului neconvingător, Deian Sorescu a dezvăluit că atmosfera din vestiarul naționalei este foarte bună. „Tricolorii” sunt pregătiți pentru duelul cu Andorra de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Este o atmosferă foarte bună și suntem nerăbdători pentru următorul meci. Cu siguranță, Mister împreună cu staff-ul ne va spune exact cum să procedăm în meci. Suntem motivați și pregătiți pentru orice meci. Suntem un grup unit și o familie puternică, știm ce vrem. 

Nu mai sunt un jucător tânăr, dar totul depinde de noi. Trebuie să intrăm și să ne facem treaba pe teren. Trebuie să fim mai concentrați, dar împreună cu grupul cu siguranță vom reuși să trecem peste celelalte obstacole”, a declarat Deian Sorescu, înainte de România – Andorra.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, resemnat după Belarus – România 0-0: „Toți am fost supărați”

Deși a fost rezervă neutilizată cu Belarus, Deian Sorescu a trăit la intensitate maximă partida și a fost extrem de supărat la finalul meciului. Fostul fundaș de la FCSB și Dinamo speră ca cei mici să vină în număr mare la stadion pentru meciul cu Andorra.

„Nici n-am reușit să văd ce s-a întâmplat. Toți am fost supărați, inclusiv eu care n-am jucat. Am trăit momentul alături de colegi și aș fi vrut să plecăm cu cele trei puncte. Pur și simplu, tricoul lui a fost deja aproape rupt de un adversar și asta a fost tot (n.r. Valentin Mihăilă).

ADVERTISEMENT

Va fi gălăgie pentru că asta vor face copiii. Sunt bucuroși că sunt alături de noi. Sper să fie în număr cât mai mare, chiar dacă este o oră târzie. Suntem exemple și trebuie să vadă bucuria de pe fața noastră”, a mai spus Deian Sorescu.

Programul României în preliminariile Euro 2024

România ar fi putut urca temporar pe prima poziție în Grupa I, dacă ar fi câștigat meciul cu Belarus de la Budapesta. Meciul Israel – Elveția a fost amânat de UEFA, din cauza războiului.

ADVERTISEMENT

După meciurile din luna noiembrie se vor afla cu exactitate care vor fi cele 24 de echipe naționale care vor face pasul la Campionatul European 2024 din Germania. Pe lângă meciul cu Andorra, România mai are de jucat în deplasare cu Israel și pe teren propriu cu Elveția.

  • Germania (gazdă), Franța, Portugalia și Belgia sunt primele echipe calificare la Euro 2024.
ADVERTISEMENT
1.46 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „prima repriză total goluri România: sub 1.5” la meciul România - Andorra