Life

Sorin Bontea și Adda, scene de senzație. Ce au făcut cei doi de față cu foarte mulți oameni

Sorin Bontea și Adda, în duet. Juratul de la Chefi la cuțite și cântăreața au făcut deliciul oamenilor la un eveniment privat.
06.11.2022 | 12:32
Sorin Bontea si Adda scene de senzatie Ce au facut cei doi de fata cu foarte multi oameni
Sorin Bontea și Adda, în duet. Juratul de la Chefi la cuțite și cântăreața au făcut deliciul oamenilor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și frumoasa blondină sunt protagoniștii unor scene de senzație. Ce au făcut cei doi de față cu foarte mulți oameni. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de o jurnalistă de la Metropola TV.

Sorin Bontea și Adda, în duet. Juratul de la Chefi la cuțite și cântăreața au făcut deliciul oamenilor

Sorin Bontea și Adda sunt prieteni foarte buni. Cei doi se cunosc din perioada în care au fost concurenți în reality show-ul Asia Express. În urmă cu puțin timp juratul de la Chefi la cuțite și cântăreața au demonstrat că sunt uniți de o pasiune comună.

ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar a cântat alături de artistă la o nuntă, unde cheful a participat în calitate de naș. Vedeta de la Antena 1 și cântăreața i-au delectat pe invitați cu un duet de excepție, imaginile fiind postate în social media.

Cu această ocazie juratul a demonstrat că are talent la cântat. În plus, nu este pentru prima oară când își scoate la iveală pasiunea pentru muzică. În urmă cu câțiva ani a cântat alături de Horia Brenciu, la Sala Palatului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Sorin Bontea ia lecții de chitară de ceva vreme, lucru pe care l-a arătat chiar în podcast-ul moderat de fostul jurat de la Vocea României, Lucruri simple, de pe canalul său de Youtube.

Sorin Bontea și Adda cântă împreună
Sorin Bontea și Adda cântă împreună la o nuntă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sorin Bontea, pasionat de muzică încă din copilărie

Sorin Bontea este pasionat de muzică încă din copilărie. Juratul de la Chefi la cuțite a vrut să meargă la Școala Populară de Artă, însă drumul l-a dus spre un alt hobby. Așa a ajuns la 16 ani să lucreze în bucătăria unui restaurant.

ADVERTISEMENT

„Nu mai știu câți ani aveam, 10- 11 ani și am fost la colindat. Mi-am luat chitara și mai aveam câțiva prieteni care cântau. Eram vreo trei care cântam și învățăm acordurile desenate pe hârtie.

Am spus că vreau să merg la Școala Populară de Arte. Cred că aveam și puțină voce pe vremea aceea. Când a trecut timpul, m-am angajat la 16 ani în bucătărie și de atunci…”, a spus câștigătorul de la Asia Express în podcast-ul lui Mihai Morar, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT