Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, acuze de blat la Universitatea Craiova – CFR Cluj. Cine e jucătorul vizat

Sorin Cârţu a făcut acuze de blat pentru unul dintre jucătorii Universităţii Craiova la finala campionatului cu CFR Cluj, în 2020. Jucătorul a fost dat afară imediat.
08.10.2023 | 19:28
Sorin Cartu acuze de blat la Universitatea Craiova  CFR Cluj Cine e jucatorul vizat
Sorin Cârțu, acuze de blat la Universitatea Craiova - CFR Cluj. Cine e jucătorul vizat. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost cel mai aproape de a câştiga campionatul în 2020. Din cauza pandemiei COVID, sezonul a fost dat peste cap şi s-a ajuns la o finală a campionatului între Universitatea Craiova şi CFR Cluj, învingătoarea meciului fiind desemnată campioană.

Sorin Cârțu, acuze de blat la Universitatea Craiova – CFR Cluj: “Nu a jucat cum trebuie”

Confruntarea care a avut loc pe 3 august 2020 s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 3-1. Nistor a deschis scorul pentru gazde, dar oaspeţii au marcat prin Vinicius, Boli şi Ciprian Deac, iar CFR Cluj a câştigat titlul.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârţu, pe atunci preşedinte la Universitatea Craiova, a lansat acuzaţii fără precedent la FANATIK SUPERLIGA. El a declarat că unul dintre jucătorii oltenilor de la acel meci ar fi trântit meciul:

“Bergodi este un antrenor serios şi a demonstrat şi la Craiova. A pierdut finala aia (n.r. finala campionatului din 2020), dar au fost multe probleme. Nici chiar el nu a fost în plenitudinea forţelor la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Era bănuit de COVID, demonstrat după câteva zile. Plus că, meciul ăla… N-aş vrea să intru în detalii. Şi noi, după câtva timp ne-am dat seama. Nu prea a fost cum trebuia să fie toată lumea. 

Cam unul singur. Nu ştiu dacă l-a trântit sau nu. Nu a jucat cum trebuie. Nu ne-a plăcut nouă ce a jucat meciul ăla. Nu mai spun acum. Nu mai este la Universitatea Craiova. Ar fi fost şi culmea să mai fi şi jucat”, a declarat Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Uros Cosic, jucătorul bănuit de blat de Sorin Cârţu!

Jucătorul la care se referă Sorin Cârţu este Uros Cosic. Chiar dacă mai avea doi ani de contract şi era unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lot, fundaşul sârb a fost dat afară imediat după acea “finală” de la Universitatea Craiova.

Uros Cosic l-a scăpat din marcaj pe Kevin Boli, care a marcat golul de 2-1. Mai mult, jucătorul care a comis lovitura de departajare din care CFR Cluj s-a desprins la 3-1. Oficialii echipei din Bănie au aflat că sârbul a avut datorii mari.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a mai ajuns niciodată de atunci atât de aproape de titlul de campioană a României. CFR Cluj a continuat seria de titluri câştigate şi în 2021 şi 2022, fiind detronată de Farul în 2023.

  • 17 meciuri are Uros Cosic la Universitatea Craiova
  • 3 august 2020 este data la care s-a jucat “finala” Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3

Sorin Cârțu, acuze de blat la Universitatea Craiova - CFR Cluj

ADVERTISEMENT