Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, analiză surprinzătoare după Craiova – Rapid 1-1. Ce nu i-a plăcut la derby: „Așteptam altceva de la el”

Sorin Cârțu are o analiză surprinzătoare după Universitatea Craiova - Rapid, scor 1-1. Ce nu i-a plăcut la derby-ul de pe stadionul „Ion Oblemenco”.
06.03.2024 | 07:10
Sorin Cartu analiza surprinzatoare dupa Craiova  Rapid 11 Ce nu ia placut la derby Asteptam altceva de la el
Sorin Cârțu, analiză surprinzătoare după Craiova – Rapid 1-1. Ce nu i-a plăcut la derby: „Așteptam altceva de la el”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu s-a aflat în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid și a tras o concluzie surprinzătoare. Legenda „alb-albaștrilor” a dezvăluit cine l-a dezamăgit împotriva giuleștenilor.

Sorin Cârțu, analiză surprinzătoare după Craiova – Rapid 1-1: „Mi-a plăcut atitudinea lor”

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid s-a terminat la egalitate, iar Sorin Cârțu aștepta altceva de la elevii lui Ivailo Petev. Fostul președinte al grupării din Bănie a subliniat că ofensiva „alb-albaștrilor” nu a fost într-o formă excelentă la ora confruntării.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu se aștepta ca Jovan Markovic, Alex Mitriță și Ștefan Baiaram să confirme forma bună din etapa trecută cu Petrolul. Specialistul FANATIK este mulțumit de atitudinea pe care au arătat-o „alb-albaștrii”.

„Nici deosebit nu am jucat, aș fi vrut și un joc mai spectaculos din partea ambelor echipe, dar sigur să se termine cu victoria noastră. Mă așteptam să batem Rapid. Nu am mai avut o limpezime a acțiunilor de atac sau au fost foarte puține, având în vedere ceea ce s-a întâmplat cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii care atunci și-au pus amprenta pe jocul ofensiv al echipei nu au făcut o partidă deosebită aseară. Mă refer la Markovic, Mitriță și Baiaram care nu au fost în foarte mare zi de inspirație. Asta s-a simțit și în jocul echipei, în presiunea pe care ai pus-o asupra Rapidului și ocaziile de poartă.

Singurul lucru care mi-a plăcut a fost atitudinea lor, au răspuns cu aceeași monedă. Și-au dorit, dar realizările nu au fost pe măsura efortului depus sau ceea ce și-au dorit ei. M-a surprins Baiaram pentru că a fost eliberat de foarte multe ori în partea dreaptă și nu a reușit acțiunile la care ne așteptam”, a spus Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „Poate și laudele le-au creat o stare superficială”.

„Nu știu dacă l-a depășit într-o acțiune pe Bădescu, l-aș fi vrut cu multe reușite în meci. A debutat în etapa trecută, dar are experiență mică și aș fi vrut să își pună amprenta pe acțiunile noastre. L-aș fi așteptat pe Markovic cu o recidivă după ce a făcut la Ploiești.

Poate și laudele, le-au creat o stare superficială. Asta s-a răsfrâns asupra jocului echipei și nu am avut rezultatele pe care le așteptam. Mă așteptam la un joc spectaculos cu multe faze de poartă, pentru că și Rapid și Craiova au jucători care oferă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cred că toți au fost preocupați de rezultat și este într-un fel normal. Rapid nu își dorea să piardă, creează o stare de spirit bună”, a declarat fostul președinte la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare luni, marți și vineri.

“NE MULTUMIM CU PUTIN!” Sorin Cartu, ANALIZA TAIOASA dupa Universitatea Craiova - Rapid 1-1

ADVERTISEMENT
Tags: