Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 25 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu invitaţi de gală

Horia Ivanovici analizează etapa din SuperLiga alături de invitaţii: Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Robert Niță și Alin Buzărin. Concluziile după meciurile care închid etapa a doua.
25.07.2023 | 09:00
Fanatik SuperLiga marti 25 iulie ora 1030 Horia Ivanovici analizeaza etapa cu invitati de gala
Fanatik SuperLiga, marți, 25 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu invitaţi de gală. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță și marți, 25 iulie. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show”, începând cu ora 10:30 cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după meciurile care pun capăt etapei a doua din campionatul românesc. Emisiunea se vede LIVE, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, marți, 25 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Robert Niță și Alin Buzărin

Ultimele dueluri tari ale etapei vor fi analizate de Horia Ivanovici și invitații săi de gală într-o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. În platou vor fi Adrian Ilie, Robert Niță și Alin Buzărin, în timp ce Sorin Cârțu, direct de la Craiova, va analiza meciul Universității Craiova cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Etapa a fost de-a dreptul incendiară, iar informațiile de interes sunt departe de a se fi epuizat. În cazul unei victorii, Universitatea Craiova va avea maximum de puncte după două etape și le va egala pe Farul, CFR Cluj și FCSB care și-au depus deja candidatura pentru lupta la titlu.

Totodată, victoria convingătoare a Rapidului din această etapă, scor 3-0 cu U Cluj, aprinde și mai mult bătălia pentru supremație. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA vor analiza în detaliu tot ce mișcă în campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Săptămână plină pentru fotbalul românesc! FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi intră în preliminariile Conference League

Se joacă la foc automat în startul de sezon, iar FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi vor debuta în UEFA Conference League în această săptămână. În cadrul unei noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA se va vorbi pe larg despre duelurile echipelor românești.

Cele patru formații și-au aflat posibilele adversare din turul al treilea preliminar din UEFA Conference League. Rămâne doar ca FCSB, CFR Cluj, Sepsi și Farul să treacă de turul al doilea. Meciurile celor patru echipe românești vor fi prefațate în direct de Horia Ivanovici și invitații săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. În aceleași zile, luni, marți și vineri, de la ora 17:30, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Official și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu aproape de ultimele informații în legătură cu evenimentele sportive de interes. Veți fi la curent cele mai importante informații din sportul românesc și veți lua la cunoștință, în exclusivitate, despre tot ce mișcă în lumea sportului din România.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT