Sport

Sorin Cârțu anunță buget record pentru Universitatea Craiova: „Avem un milion de euro special pentru transferuri”

Președintele Universității Craiova a dezvăluit bugetul formației din Bănie în următorul sezon din Liga 1. Sorin Cârțu a oferit detalii despre sumele alocate transferurilor din această vară.
26.06.2022 | 20:19
Sorin Cartu anunta buget record pentru Universitatea Craiova Avem un milion de euro special pentru transferuri
Sorin Cârțu anunță mărirea bugetului la Universitatea Craiova: „Am găsit înțelegere din partea acționarilor”.sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește să înceapă sezonul 2022-2023 din Liga 1, cu Laszlo Balint în funcția de antrenor principal. Președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a declarat că bugetul echipei pentru următoarea ediție a campionatului va fi una mult mai mare, decât se credea inițial.

Sorin Cârțu, dezvăluie bugetul Universității Craiova pentru viitorul sezon: „Nu luam în calcul să vindem vreun jucător”

Sorin Cârțu a dezvăluit care va fi bugetul Universității Craiova pentru viitorul sezon din Liga 1. Astfel, președintele „alb-albaștrilor” a declarat că a ajuns la o înțelegere cu acționarii clubului, iar formația din Bănie se va baza pe 11,5 milioane de euro

ADVERTISEMENT

„Din discuțiile pe care le-am avut în prima fază cu domnul Rotaru se vorbea de 7,5 milioane de euro. Am găsit înțelegerea din partea acționarilor și mergem către 11,5 milioane de euro. În bugetul acesta nu luam în calcul să vindem vreun jucător, pentru că vrem să menținem toți jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut”, a declarat Sorin Cârțu.

Președintele oltenilor a declarat că Universitatea Craiova are un buget în valoare de 1.000.000 de euro pentru achiziții în această vară. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fundașul brazilian, Raul Silva, a ajuns în cantonamentul din Austria și urmează să semneze un contract pe doi ani cu „Știința”.

ADVERTISEMENT

Mai avem un milion de euro special pentru transferuri, fără să influențeze bugetul de 11,5 milioane de euro. Important este să găsim jucătorii care ne interesează. Suntem în evaluări și discuții pentru aducerea a doi fundași centrali. Unul a venit în cantonamentul din Austria și treburile sunt rezolvate. Am vrea să aducem încă un atacant central să aducem concurență pentru Markovic și Koljic”, a mărturist președintele Universității Craiova.

„Baiaram, Screciu și Markovic au dat un randament bun și așteptăm un progres din partea lor”

Sorin Cârțu a vorbit despre strategia de transferuri a Universității Craiova în această vară. Președintele oltenilor a declarat că a analizat lotul antrenat de Laszlo Balint, împreună cu Marian Copilu și au căzut de acord în privința mutărilor care trebuie efectuate.

ADVERTISEMENT

„Foarte importantă a fost legătura pe care a trebuit să o fac cu directorul sportiv al echipei, Marian Copilu. Împreună am evaluat lotul și am făcut o strategie vizavi de ceea ce trebuie să facem, transferuri cu care ne dorim să îmbunătățim lotul”, a spus legenda „Științei”.

Oficialul „alb-albaștrilor” a declarat ca mulți dintre jucătorii tineri ai Universității Craiova pot să progreseze în sezonul 2022-2023 din Liga 1. Ștefan Baiaram, Jovan Markovic și Vladimir Screciu sunt fotbaliștii formației din Bănie la care Sorin Cârțu are așteptări foarte mari în viitoarea ediție a campionatului.

ADVERTISEMENT

„Preocuparea noastră este să urmărim și să așteptăm progresul celor care anul trecut au apărut mai mult în echipa noastră. Vorbesc de jucătorii tineri precum Baiaram, Screciu și Markovic au dat un randament foarte bun și așteptăm un progres din partea lor, o maturizare rapidă pentru acești jucători”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Vllaznia – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 şi sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT