Fotbal intern

Sorin Cârțu, categoric în privința plecării lui Andrei Ivan: „Nu există așa ceva!“ Exclusiv

30.12.2020 | 22:18
Sorin Cartu categoric in privinta plecarii lui Andrei Ivan Nu exista asa ceva Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a dezmințit pentru FANATIK zvonurile plecării lui Andrei Ivan de la Universitatea Craiova, dar și a altor doi jucători ai oltenilor, care erau dați ca și împrumutați la FC Argeș.

Deși se vorbea că jucătorii Antoni Ivanov şi Vasile Constantin vor pleca de la vicecampioana României sub formă de împrumut la FC Argeș, Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că nu se pune problema ca Andrei Ivan sau cei doi mijlocași centrali ai oltenilor să părăsească trupa din Bănie.

ADVERTISEMENT

La FC Argeș se fac eforturi pentru ca echipa să fie salvată de la retrogradare și se anunță construcția unui nou stadion și o nouă strategie, odată cu venirea noului antrenor Mihăiță Ianovschi și a președintelui Jean Vlădoiu, iar cei doi mijlocași ai oltenilor se pare că au fost doriți în Trivale.

Sorin Cârțu, exclusiv pentru FANATIK: „Nu există să plece nici Ivan, nici Ivanov, nici Constantin!“

Sorin Cârțu a dezmințit, în exclusivitate pentru FANATIK, oscilând între vehemență și… râs, zvonurile care îi dădeau pe Andrei Ivan, Vasile Constantin și Antoni Ivanov împrumutați de Universitatea Craiova la FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Sorin Cârțu e de părere că apariția zvonului cu privire la împrumutul lui Andrei Ivan la FC Argeș, odată cu numirea pe banca piteștenilor a lui Mihăiță Ianovschi, nu este deloc întâmplătoare: „Nu există așa ceva! Nu există! Apropo de zvonul ăsta cu Ivan, la fel s-a zvonit la un moment dat, când eu eram antrenor la Craiova, în 2014, și la Rapid era Ianovschi… probabil că este un jucător care-i place… tot așa s-a zvonit că Ivan pleacă la Rapid, că eu sunt de acord să-l dau la Rapid“, a declarat Sorin Cârțu pentru site-ul nostru.

Sorin Cârțu a continuat în aceeași direcție și a dezmințit și mai vehement această mutare, iar între cele două cluburi se pare că nu a fost nicio negociere: „Eu nu discutasem niciodată, cu nimeni, să plece Ivan la Rapid la vremea respectivă. Același lucru este și acum, poate că nu este întâmplător zvonul ăsta… Dar vă mai spun o dată, să fie clar pentru toată lumea: nu există să plece nici Ivan, nici Ivanov, nici Constantin. Ei sunt jucătorii Universității Craiova și rămân jucătorii Universității Craiova!”, a mai spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu îl acuză pe Mihăiță Ianovschi: „Treaba asta cu Ivan nu este întâmplătoare“

Oficialul Universității Craiova este convins că Andrei Ivan va continua în Bănie, chiar dacă fotbalistul nu a avut cele mai bune evoluții în tricoul alb-albastru: „Treaba asta cu Ivan, repet, poate că nu este întâmplătoare, din moment ce Ianovschi este acum antrenorul lui FC Argeș, același Ianovschi care era antrenorul lui Rapid când se zvonise în 2014 că eu îl dau pe Ivan acolo”, completează fosta mare glorie a Craiovei Maxima.

Deși patronul Mihai Rotaru a declarat după meciul cu CFR Cluj că vor pleca unul sau doi jucători, Sorin Cârțu a mai explicat că Universitatea Craiova se va reuni pe data de 2 ianuarie exact în aceeași formulă: „Băieții sunt în vacanță, cu familiile, petrec Revelionul, se odihnesc pe 1 ianuarie și ne reunim pentru reluarea pregătirilor pe 2 ianuarie în aceeași formulă”, a lămurit lucrurile Cârțu. Singurele modificări certe în acest moment sunt întăririle din departamentul tehnic și administrativ.

ADVERTISEMENT

Astfel, Corneliu Papură va avea noi colaboratori și un staff schimbat aproape complet, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cele mai importante nume care nu se vor mai regăsi printre colaboratorii lui Papură vor fi cele ale secundului Gheorghe Ciurea și ale analistului video Florin Luță.

Locul lui Ciurea va fi luat de Octavian Benga, mutare anunțată de FANATIK în exclusivitate încă din 19 decembrie, în timp ce Luță va fi înlocuit de fostul jucător Ionuț Stancu, până acum antrenor la formația secundă a oltenilor. În plus, și Andrei Tohăneanu, care-i luase locul lui Stamatescu, a decis să părăsească echipa din Bănie, astfel că la reunirea prevăzută pentru 2 ianuarie va veni un medic nou.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT