Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Universitatea Craiova, desființată după înfrângerea cu Farul: „Jucătorii par în depresie. Nu au ADN de campioni”. Exclusiv

Universitatea Craiova a fost luată la țintă după al doilea eșec la rând în play-off. Experții Fanatik SuperLiga au pus tunurile pe jucători, după 1-2, cu Farul
12.04.2024 | 23:07
Universitatea Craiova desfiintata dupa infrangerea cu Farul Jucatorii par in depresie Nu au ADN de campioni Exclusiv
Universitatea Craiova, desființată după înfrângerea cu Farul: „Jucătorii par în depresie. Au ratat în disperare”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a mai pierdut un meci în play-off. Oltenii au fost învinși pe propriul teren de campioana en-titre, Farul, scor 1-2. Jucătorii alb-albaștrilor au fost luați la rost după meci.

Universitatea Craiova, critici dure după eșecul cu Farul: „Au ratat în disperare”

Universitatea Craiova a ratat aproape orice șansă la titlu. Oltenii au pierdut cu 1-2 în fața campioanei Farul, la capătul unui meci în care a strălucit puștiul lui Hagi, Ionuț Cojocaru.

ADVERTISEMENT

A fost al doilea eșec la rând pentru trupa din Bănie, după ce, etapa trecută, pierduse la București, scor 0-2, cu FCSB. Ca urmare a acestui rezultat, U Craiova a rămas pe 3 în SuperLiga, cu 31 de puncte, zece mai puține decât liderul roș-albastru.

„Cred că nici Mihai Rotaru, care se mai gândea un pic la titlu, acum nu se mai gândește. Sunt și multe puncte de primul loc și nici jocul nu îți dă sperațe de titlu. El acum trebuie să găsească o soluție să ajungă în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Dacă nici în cupele europene nu ajunge, la câți bani a investit… Joacă Căpățînă fundaș stânga, când ai trei soluții pe bancă”, a fost părerea lui Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Andrei Vochin a fost însă și mai dur cu Mitriță & Co. „Mie mi se pare Universitatea Craiova o echipă în depresie. Astăzi nu merita să piardă meciul după numărul ocaziilor, dar că starea psihică în care se află jucătorii e una proastă.

ADVERTISEMENT

Au ratat cu diseprare. Dacă vedeți execuțiile lui Markovic… Sau când scapă Mitriță singur. Nu dau cu calitate. Dau tare în minge, în disperare. E o echipă care are nevoie de liniște și de un om care să fie profesionist”, a transmis consilierul președintelui FRF.

„Nu au ADN de cupele europene”

Oltenii tremură pentru obiectiv, calificarea în cupele europene. Campionatul este singura șansă a Universității Craiova, care a ieșit și din Cupa României. Nou-promovata Oțelul Galați a eliminat-o în faza sferturilor.

ADVERTISEMENT

„Nu au ADN de campioni, ce să mai”, a adăugat, tranșant, Horia Ivanovici. „Nu au ADN de cupele europene”, a fost, și mai drastic, Andrei Vochin. Universitatea Craiova, sub patronatul lui Mihai Rotaru, n-a jucat niciodată în grupele unei competiții Europene.

ADVERTISEMENT
1,55 este cota BETANO la „1X” pentru Sepsi - Universitatea Craiova