Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, dezvăluire tare după FCU – Universitatea Craiova 1-2. „În pauză, vă spun sincer, m-am gândit la FCSB”

Ce a simțit Sorin Cârțu la pauza meciului FC U Craiova - Universitatea Craiova 1-2. Fostul președinte al oltenilor s-a dus cu gândul la meciul cu Rapid - FCSB 4-0.
11.03.2024 | 12:08
Sorin Cartu dezvaluire tare dupa FCU  Universitatea Craiova 12 In pauza va spun sincer mam gandit la FCSB
Sorin Cârțu, dezvăluire tare după FCU – Universitatea Craiova 1-2. „În pauză, vă spun sincer, m-am gândit la FCSB” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a povestit cum a trăit meciul FC U Craiova – Universitatea Craiova 1-2. La pauză, fostul președinte al clubului patronat de Mihai Rotaru s-a temut să nu se repete scenariul de la meciul Rapid – FCSB, când roș-albaștrii au pierdut cu 0-4.

Cum a trăit Sorin Cârțu derby-ul FC U – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a câștigat derby-ul orașului cu FC U din ultima etapă a sezonului regulat. Echipa lui Ivailo Petev s-a impus cu 2-1, în ciuda faptului că gazdele au condus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

„Prima repriză? Mama, ce repriză plină de frustrări, de reproșuri, de supărări. Negru era puțin spus. Să știi că au fost momente când m-am gândit la FCSB după prima repriză. Mi-era să nu o furăm ca FCSB cu Rapid.

La ce evoluție am avut… Așa evoluție modestă? Ne-a fost superioară FC U în prima repriză. Au jucat mai bine, ne-au dominat. Ce, era vreo problemă? Dacă venea și golul 2, capul mare, vin și celelalte repede.

ADVERTISEMENT

Vorbeam cu Nae Ungureanu. ‘Dacă jucăm așa nu avem nicio șansă să îi batem. Să nu ne facă ăștia ce le-a făcut Rapid FCSB-ului’”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

FC U Craiova a deschis scorul chiar înaintea pauzei, în al patrulea minut de prelungiri, prin golgheterul Aurelian Chițu. Oaspeții au întors însă meciul în actul secund prin reușitele lui Mitriță și Baiaram, din minutele 70, respectiv 77.

ADVERTISEMENT

Cum a resuscitat-o Petev pe Universitatea Craiova

(n.r. – E și meritul lui Ivailo Petev la pauză?) Probabil. În primul rând schimbarea (n.r. – Ivan a intrat în locul lui Crețu). Din punctul meu de vedere, eu aș fi făcut altfel formația. Maldonado – Badelj și Screciu în zona centrală.

Nu aș fi jucat, recunosc, cu Anzor, și cu Ivan în poziție de atacant, vârf. Când l-a băgat pe Ivan a avut iar doi atacanți, a fixat altfel apărarea lui FC U și au putut să activeze.

ADVERTISEMENT

Și apoi când au schimbat Markovic cu Mitriță. S-a dovedit pe spațiile libere care au apărut în timpul jocului că au acționat mai bine. Probabil că a văzut ce a greșit în prima formație și a schimbat”, a adăugat fostul președinte al oltenilor.

“ERAM FIERT LA PAUZA!” | Sorin Cartu, SHOW IN DIRECT dupa FCU Craiova - U Craiova 1-2

ADVERTISEMENT