Sport

Sorin Cârțu îi prevede un viitor fulminant lui Alexandru Cicâldău: „Pentru fotbaliștii români, Galatasaray mereu a fost o trambulină!”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre cum prevede viitorul lui Alex Cicâldău la Galatasaray.
09.08.2021 | 11:12
Sorin Cartu ii prevede un viitor fulminant lui Alexandru Cicaldau Pentru fotbalistii romani Galatasaray mereu a fost o trambulina Exclusiv
Sorin Cârțu îi prevede un viitor fulminant lui Alexandru Cicâldău: „Pentru fotbaliștii români, Galatasaray mereu a fost o trambulină!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Galatasaray a plătit 6.5 milioane de euro Universității Craiova pentru a-l achiziționa pe Alex Cicâldău.

Internaționalul român a semnat până în 2026 cu formația din Turcia.

Sorin Cârțu îi prevede un viitor fulminant lui Alexandru Cicâldău

Sorin Cârțu susține că Alex Cicâldău este un fotbalist de calitate, care are toate atuurile pentru a se impune la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Oficialul din Bănie consideră că Galatasaray reprezintă o „trambulină” pentru Cicâldău, urmând ca, în viitor, să prindă un transfer la o echipă și mai galonată.

„Cicâldău a plecat la mai bine. Ne-a fost și nouă mai bine, când am acceptat suma de transfer. Cicâldău e fotbalist de calitate și trebuie să se impună, pentru că nu s-a dus acolo întâmplător.

ADVERTISEMENT

L-au recomandat niște calități și are obligația să și le scoată în evidență. El trebuie să vadă Galatasaray tot ca o trambulină, așa cum a fost când a plecat de la Viitorul și a venit la noi.

Și, de aici, de pe o trambulină a sărit la Galatasaray. Are calitatea asta de fotbalist, ca să poată să meargă și mai departe de Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Pentru fotbaliștii români, Galatasaray mereu a fost o trambulină. Vă aduceți aminte de Adrian Ilie, Filipescu (n.r. Iulian Filipescu)… toată lumea a sărit de aici.

Așa că și el trebuie să gândească la modul ăsta și să muncească în experiența asta: Galatasaray”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Galatasaray a terminat pe locul 2 sezonul trecut din prima ligă turcă.

  • 6.5 milioane de euro este cota lui Alex Cicâldău, conform transfermarkt.com