Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârţu îl ironizează pe George Pușcaș: “Zici că e Elton John. Microfonul i-a lipsit pe teren”

Sorin Cârţu l-a ironizat la FANATIK SUPERLIGA pe George Puşcaş. Atacantul român s-a remarcat în România - Israel doar prin look-ul extravagant, irosind o şansă uriaşă de gol.
10.09.2023 | 18:57
Sorin Cartu il ironizeaza pe George Puscas Zici ca e Elton John Microfonul ia lipsit pe teren
Sorin Cârţu îl ironizează pe George Pușcaș: “Zici că e Elton John. Microfonul i-a lipsit pe teren”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România şi Israel au remizat, scor 1-1, în preliminariile Euro 2024. Deşi au fost dominaţi o mare parte a partidei, “tricolorii” au avut şansa golului de 2-1 prin Puşcaş, atacantul român irosind o ocazie uriaşă.

Sorin Cârţu îl ironizează pe George Pușcaș: “A mai apărut o dată cu ochelarii ăia, zici că e Elton John”

Sorin Cârţu l-a ironizat în direct la FANATIK SUPERLIGA pe George Puşcaş. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova susţine că jucătorul se remarcă mai mult prin look, decât prestaţia de pe gazon:

ADVERTISEMENT

“Nu mă bag în modul în care arată jucătorii, cum se îmbracă, ce tatuaje şi freze îşi fac. A mai apărut o dată cu ochelarii ăia, zici că e Elton John. Mă aşteptam să aibă şi un microfon, să cânte ceva.

Nu asta este neapărat problema, cum arată. Dar eu sunt interesat de ceea ce arată pe teren. Arată pe teren că eşti fotbalist, că ai calităţi”, a spus Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: “Nu îmi place Puşcaş. Aş prefera un alt tip ce jucător”

Fostul mare atacant român, Adrian Ilie, a declarat că nu este un fan al lui George Puşcaş şi ar folosi un alt jucător pe acel post, nominalizându-i pe Louis Munteanu şi Adrian Mazilu, de la Farul Constanţa:

“Nu îmi place Puşcaş. Aş prefera un alt tip ce jucător, cum este Alibec. Inclusiv cum, într-un alt sistem de joc aş putea să îl pun şi pe Mazilu. Peste tot, Puşcaş este singurul care are ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

Poate Alibec nu ajunge acolo. Eu aş fi preferat pe altcineva. Louis Munteanu, Mazilu. Inclusiv cu Mitriţă în stânga şi să îl pun în atac pe Coman. Sau joc contraatac, ceea ce a vrut România să joace”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Denis Alibec a fost titularul din meciul cu Israel, atacantul reuşind să deschidă scorul după o respingere greşită a portarului advers. George Puşcaş i-a luat locul în repriza secundă, dar a avut o evoluţie modestă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede săptămâna viitoare marţi, miercuri şi vineri, de la ora 10:30, LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sorin Cârţu îl ironizează pe George Puşcaş

ADVERTISEMENT