Sport

Sorin Cârțu, înaintea dublei cu Hapoel Beer Sheva: „Este cel mai important moment al Universității Craiova”. Exclusiv

Sorin Cârțu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre dubla manșă a Universității Craiova cu Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League.
17.08.2022 | 17:00
Sorin Cartu inaintea dublei cu Hapoel Beer Sheva Este cel mai important moment al Universitatii Craiova Exclusiv
Sorin Cârțu, înaintea dublei cu Hapoel Beer Sheva: „„Este cel mai important moment al Universității Craiova”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După victoria cu emoții în fața celor de la CS Mioveni, scor 1-0, formația din Bănie visează la grupele Conference League. Partida Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva este programată joi, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin.

Sorin Cârțu, avertisment înainte de „dubla” Universității Craiova cu Hapoel Beer Sheva: „Trebuie să conștientizeze fiecare secundă”

Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIKdubla manșă cu formația israeliană, din play-off-ul Confence League, este foarte importantă pentru olteni. Președintele „juveților” a mai spus că jucătorii trebuie să fie foarte concentrați pentru a obține calificarea în grupele competiției.

ADVERTISEMENT

„Este cel mai important moment al Universității Craiova și nu doar din sezonul acesta, ci din tot istoricul echipei din 2013 încoace, de la reapariție. Totul se realizează cu ajutorul conducerii tehnice și jucătorilor, care trebuie să conștientizeze fiecare secundă din această dublă. Putem să face niște lucruri deosebite, dacă se realizează această responsabilizare”, a declarat Sorin Cârțu.

Legenda „Științei” consideră că Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva sunt două echipe de valori apropiate. Sorfin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIKelevii lui Mirel Rădoi vor fi răsplătiți, dacă vor obține calificarea în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

„Consider că șansele sunt 50-50, având în vedere că forțele sunt apropiate. Ei joacă într-un fel o șansă la gloria sportivă și financiară, toate sunt în avantajul lor. Știu că tot sacrificiul din aceste două partide va fi răsplătit, dar nu doar asta trebuie să îi ghideze. Este cea mai mare performanță pe care ar putea să o facă în această perioadă. Suntem aproape și trebuie să vedem că se dă absolut totul pentru a rezolva acest lucru”, a mărturisit Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu, despre stadionul din Drobeta Turnu – Severin: „Terenul este plin de iarbă, dar obosește musculatura”

Oltenii sunt nevoiți să își dispute partidele de pe teren propriu pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin până pe 30 septembrie. „Ion Oblemenco” este indisponibil pentru echipele din Craiova, deoarece arena din Bănie găzduiește festivalul de muzică „IntenCity”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că suprafața de joc de pe stadionul din Drobeta Turnu – Severin nu se află în cele mai bune condiții. Acesta a recunoscut că administratorii stadionului fac eforturi pentru a îmbunătăți starea gazonului.

„S-a întâmplat ca primăria să ia decizia această, organizarea festivalului. Pentru unii crează avantaje, iar pentru alții dezavantaje. Mă gândesc la iubitorii de muzică și divertisment, pentru care a creat o satisfacție. Noi trebuie să luam din nou drumul pribegiei și nu este bine. Pe unii îi mulțumești, iar pe alții nu, așa se întâmpla la decizii de genul acesta”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Este un stadion pe care nu s-au jucat competiții de anvergură și se pot întâmpla inconvienente de acest tip. Terenul este plin de iarbă, dar obosește musculatura. Se fac eforturi, toată lumea își dă silința și vom vedea ce se poate realiza”, a mai spus președintele Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: 2,32 este cota pentru „1 solist și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT