Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, ironic după atacurile dure ale lui Mititelu. “Nu-i dau eu replica lui Vidocq! Celebrul ocnaș care umbla cu bila la picior”. Video Exclusiv

Sorin Cârțu a răspuns, la FANATIK SUPERLIGA, la fel de dur la tirada care i-a fost adresată de Adrian Mititelu. Cum l-a ironizat pe patronul FCU Craiova.
29.05.2023 | 15:38
Sorin Cartu ironic dupa atacurile dure ale lui Mititelu Nui dau eu replica lui Vidocq Celebrul ocnas care umbla cu bila la picior Video Exclusiv
Exclusiv. Sorin Cârțu, ironic după atacurile dure ale lui Mititelu. Nu-i dau eu replica lui Vidocq! Celebrul ocnaș care umbla cu bila la picior Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și FCU Craiova nu se vor lupta pentru un loc în Conference League, după ce echipa pregătită de Eugen Neagoe și-a ratat șansa în meciul cu Sepsi. Dar rivalitatea dintre cele două grupări rămâne una uriașă. Contrele dintre Adrian Mititelu și Sorin Cârțu sunt doar o altă dovadă în acest sens.

Sorin Cârțu, replică dură la adresa lui Adrian Mititelu: “Eu nu îi dau explicații lui Vidocq. Am fost de foarte multe ori criticat de mediocri”

Adrian Mititelu l-a atacat dur pe Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. A spus despre oficialul Universității că a fost un membru al Cooperativei în fotbalul românesc și l-a acuzat de blaturi. Replica lui Sorin Cârțu a venit tot la FANATIK SUPERLIGA și a fost, de asemenea, devastatoare.

ADVERTISEMENT

“Pe mine nu mă interesează ce spune Mititelu. Eu nu îi dau explicații lui Vidocq. Nu e nicio poreclă. Nu intru în polemici cu Vidocq. Era un serial la noi, pe timpuri. El probabil că l-a prins. Foarte bine, să fie dezlănțuit. Nu mă interesează ce spune.

Chiar nu mi-am făcut în agenda asta de când funcționează sau nu relația cu Mititelu. Nu intru în polemici. Asta a fost nenorocirea mea în viață, că am fost de foarte multe ori criticat de mediocri. Am ajuns ținta polemicilor unor mediocri.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, serie continuă de ironii la adresa lui Adrian Mititelu. Cum l-a atacat pe patronul celor de la FCU Craiova

Nu ai cum să te aperi și să ții polemică, n-ai ce dialog să ai cu mediocrul. Iar la el e și un caz special, fiind în poziția lui Vidocq. Mai ales atunci nu port discuții cu Vidocq. Nu mă interesează de cealaltă Craiovă. Nu mă bucur de răul altuia, nu îmi pare rău de binele lui.

Niciodată, nu mă interesează. Eu am viața mea. Era un ocnaș de umbla cu bila la picior, așa îl țin eu minte că eram mai copil. Mi-a plăcut serialul la vremea respectivă. I-am mai spus eu o dată că are capul cât damigeana și mintea cât dopul.

ADVERTISEMENT

Cum să comentez eu ce spune el. Doar să emani așa ceva din creierașul ăla (n.r. – că Universitatea s-a temut să joace cu FCU în finala pentru Conference League). Eu vorbesc cu ăsta… nu are reabilitarea făcută și vine să analizeze lumea. Cine vrea să se legitimeze cu ce spune, e treaba lor. Dar ce treabă am”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Eugene-Francois Vidocq, tâlharul devenit informator și mai apoi om al legii. Serial de succes în 1967 și film cu Gerard Depardieu în 2001

Eugene-Francois Vidocq este un personaj celebru al Franței secolului al 19-lea. Un infractor care s-a transformat ulterior în informator și în om al legii. “Vidocq”, serialul la care face referire Sorin Cârțu, a fost lansat în 1967 și a avut 13 episoade. Ulterior, în 2001, a mai fost o ecranizare, un film în care rolul lui Vidocq a fost interpretat de Gerard Depardieu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT