Fotbal intern

Sorin Cârțu, ironii către Gigi Becali și FCSB: „Să bage echipa aia din meciul cu CFR”

20.09.2020 | 12:08
Sorin Cartu ironii catre Gigi Becali si FCSB Sa bage echipa aia din meciul cu CFR
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, ironii către Gigi Becali și FCSB, după ce echipa roș-albastră a fost lovită de coronavirus. Aflată înaintea unui meci capital, contra cehilor de la Slovan Liberec, FCSB trebuie să dispute astăzi și partida din campionat, cu FC Argeș.

Clubul lui Gigi Becali nu a solicitat amânarea meciului din Liga 1, astfel că partida va avea loc așa cum a fost programată inițial. Argeșenii pornesc favoriți, însă, pentru că FCSB va alinia o echipă formată din fotbaliști care evoluează mai mult la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de nouă fotbaliști de la FCSB sunt indisponibili din cauză că sunt infectați cu coronavirus, iar alți nouă membri ai staff-ului tehnic sunt și ei bolnavi.

Sorin Cârțu, ironii către Gigi Becali și FCSB. Nu îi iartă pentru strategia din meciul cu CFR

Nici Craiova nu a fost un club lipsit de griji pe timpul pandemiei. FANATIK a anunțat în exclusivitate în urmă cu zece zile că patronul Mihai Rotaru și directorul executiv Ovidiu Costeșin au fost internați după ce au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Între timp, starea lui Mihai Rotaru s-a îmbunătățit, iar patronul echipei din Bănie a fost externat chiar înaintea duelului cu FC Voluntari, câștigat de olteni cu 2-1. Nici Sorin Cârțu nu a fost lipsit de probleme și a trebuit să stea în izolare la domiciliu, după ce a fost testat și el pozitiv.

Cârțu i-a ironizat oricum pe Gigi Becali și pe cei de la FCSB. Președintele Craiovei nu consideră că roș-albaștrii merită compătimiți din punct de vedere sportiv și își amintește de ce s-a întâmplat în finalul sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

Atunci, FCSB putea să o ajute indirect pe Craiova să câștige titlul, dacă ar fi încurcat-o pe CFR Cluj în meciul direct. Gigi Becali a ordonat, însă, ca echipa sa să abordeze duelul cu un lot format mai mult din juniori și fotbaliști de la echipa a doua, iar CFR a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională.

„Astea sunt problemele lor. Dacă e să-i compătimesc, e pentru situația de COVID-19. În rest, problemele celelalte, poate plătesc niște atitudini pe care le-au avut. Trebuie să-și bage echipa de la meciul cu CFR. Au echipă să joace. Dacă poate, să bage echipa aia din meciul cu CFR.

ADVERTISEMENT

N-am nimic cu ei. Îmi pare rău pentru suferința lor cauzată de boală, dar numai asta nu îmi trebuie mie, să nu mai dorm eu noaptea din cauza problemelor lor sportive”, a declarat Sorin Cârțu la Digisport, după meciul dintre Craiova și FC Voluntari.

Cum va arăta FCSB la meciul cu FC Argeș

Situația echipei roș-albastre este una critică, iar contextul total nefavorabil îi va determina pe oficialii celor de la FCSB să abordeze meciul cu FC Argeș din etapa a 4-a a Ligii 1 cu o formulă total ieșită din comun.

Chiar dacă Sorin Cârțu a sugerat, în mod ironic, ca FCSB să joace la fel cum a făcut-o împotriva campioanei, cei de la FCSB nu vor putea alinia nici măcar echipa pe care au folosit-o în meciul de la finalul lui iulie.

FCSB în meciul cu CFR Cluj (0-2): Vlad – Crețu, Iulian Cristea, Miron, Panțîru – Moruțan, Perianu, Vînă – Niță, Istrate, Dumitru

Aflată și înaintea duelului foarte important din turul trei preliminar al Europa League, care se va disputa joi, 24 septembrie, în compania celor de la Slovan Liberec, FCSB va trebui să odihnească și puținii titulari rămași disponibili după ce clubul a fost lovit de coronavirus.

Astfel, contra lui FC Argeș nu vor juca cei nouă fotbaliști infectați (Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Vînă, Iulia Cristea, Darius Olaru, Florin Tănase, Sergiu Buș și Andrei Pandele) și vor lipsi și cei rămași apți de joc, care trebuie odihniți înaintea partidei cu Slovan Liberec. De asemenea, va lipsi Florinel Coman, accidentat în meciul cu Backa Topola.

Echipa probabilă a lui FCSB contra lui FC Argeș: Udrea – Pantea, Botezatu, Trif, Tand – Timiș, Octavian Popescu, Ardelean, Horșia – Istrate, Ion


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 2,22 este cota pentru „Se califică FCSB“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT