Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu nu are milă de vedeta Craiovei: „CV-ul meu e mai tare ca al lui!”

Sorin Cârțu nu are milă de vedeta Craiovei, fotbalist cu sute de meciuri în Serie A, care pur și simplu nu reușește să impresioneze în tricoul Universității.
21.12.2023 | 11:50
Sorin Cartu nu are mila de vedeta Craiovei CVul meu e mai tare ca al lui
Sorin Cârțu nu are milă de vedeta Craiovei: „CV-ul meu e mai tare ca al lui!”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jasmin Kurtic, jucător cu peste 200 de meciuri în Serie A, nu impresionează în tricoul Universității Craiova, din contră. Sorin Cârțu, fost mare antrenor și jucător al oltenilor, l-a desființat pe Kurtic, cel pe care l-a poreclit Celibidache în trecut. Fotbalistul sloven nu pare implicat pe teren în tricoul Craiovei și a ratat un penalty cu UTA Arad, scor 2-2.

Sorin Cârțu nu are milă de vedeta Craiovei

”Tot anul ăsta n-ai jucat nimica, el a vrut să schimbe probabil impresia, cu tupeu din ăsta. Dar, tupeul e bine să-l ai în joc, nu în momente din ăstea decisive. Se vede că nu e contectat nimic, în nicio secundă, la ceea ce ne dorim noi, tratamentul lui e superficial. Se consideră superior.

ADVERTISEMENT

Nu-l indica nimic ca el să fie cel care decide sau întorcea soarta partidei, era moment foarte important. Încă o dată dovedește că nu e frate, nu e pentru noi, ce am crezut noi, ce-l plătește echipa. E clișeul ăla, stai că au mai ratat fotbaliști mai mari, de acord, dar fotbaliștii ăia mari când au ratat își puseseră amprenta pe ce au făcut la echipa aia.

Ce să spun, n-am avut foarte mare încredere că reușește, e superficial. Nu-i contest ceea ce a făcut el. Așa ca CV, pentru Universitatea Craiova am și eu CV mai tare ca al lui, dar nu mai pot să joc”, a răbufnit Sorin Cârțu, în direct la FANATIK SUPERLIGA. ”Un penalty puteți să bateți, nea Sorin”, a intervenit Robert Niță, amuzat de situație.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu îl compara în trecut pe Kurtic cu celebrul dirijor român Sergiu Celibidache, o ironie fină. ”Băiatul ăsta de trei etape am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare. Este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape. El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celibidache, să dirijeze.

El nu are un sprint în partida asta cu FCSB. Are omul un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul. Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul. Ce campionat e ăsta? Joc din vârfuri. Nu spune nimic.

ADVERTISEMENT

Nu aleargă și nu că nu vrea. Nu poate. Asta este. După mine are și niște kilograme în plus. Atâta timp cât tu nu ai agresivitate în interceptarea adversarului, n-ai agresivitate în momentul în care ataci în sistemul ăsta 4-3-3. Noi când am citit formația ni s-a părut că echipa care este pe bancă sunt mai buni decât cei care sunt în teren”, răbufnirea Sorin Cârțu. Așadar, problema cu fotbalistul sloven e că se crede mult prea valoros pentru SuperLiga și are senzația că poate face aici senzație fără să se ”agite” prea mult.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Sorin Cârțu nu are milă de Kurtic

ADVERTISEMENT