Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu o ironizează pe Rapid după victoria oltenească din Gruia: „Se rejoacă meciul cu Farul? Ușor, că vă luăm și locul 2!”

Sorin Cârțu jubilează după ce Universitatea Craiova a bătut-o la Cluj pe CFR, scor 2-1. Fostul președinte al oltenilor i-a ironizat pe cei de la Rapid.
17.03.2024 | 00:25
Sorin Cartu o ironizeaza pe Rapid dupa victoria olteneasca din Gruia Se rejoaca meciul cu Farul Usor ca va luam si locul 2
Sorin Cârțu o ironizează pe Rapid după victoria oltenească din Gruia: „Se rejoacă meciul cu Farul? Ușor, că vă luăm și locul 2!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a ironizat-o pe Rapid după ce Universitatea Craiova a dat lovitura în Gruia, acolo unde a învins-o cu scorul de 2-1 pe CFR Cluj. Fostul președinte al oltenilor e convins că echipa lui Petev va termina pe locul 2.

Sorin Cârțu, ironii pentru Rapid după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Vă trecem pe 3!”

Sorin Cârțu a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport la finalul derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. La fel ca patronul Mihai Rotaru, fostul președinte a debordat și el de optimism.

ADVERTISEMENT

Cârțu a profitat de faptul că în studio se afla și Robert Niță, pe care l-a „taxat imediat”. „Se rejoacă Rapid – Farul? Ușor, că vă luăm și locul 2! Etapa viitoare vă trecem pe 3!”, a fost mesajul lui Sorin Cârțu.

Universitatea Craiova și Rapid se vor întâlni pe „Ion Oblemenco” în etapa a doua a play-off-ului. Până atunci, cele două echipe împart locul 2, cu același număr de puncte, 28.

ADVERTISEMENT

„Prima repriză a fost urâtă rău de tot. În afară de gol au fost câteva faze foarte bine lucrate. Bine, a fost bombardamentul ăla o perioadă și am avut șansă, dar acțiunile lui CFR n-au fost decât din faze fixe, din centrări.

Ușor, ușor a venit și golul. Se poate spune că a venit împotriva cursului jocului, dar a fost prefațat de niște acțiuni bune. Puține, dar periculoase”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu recunoaște că nu se aștepta ca oltenii să ajungă pe locul 2. „Nu mă aștepătam. Față de ce vorbeam acum câteva săptămâni și tot eram supărați după fiecare etapă, uite că, ușor, ușor, se aramjează. Am profitat și de sincopa și de surpriza asta neașteptată a Rapidului.

M-a surprins jocul lor, având în vedere că au un antrenor italian, pe Bergodi, pe care îl știu bun la organizarea jocului. Am fost surprins de modul în care s-a apărat, cu multe spații între jucători”, a adăugat Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Suntem dependenți de Mitriță”

Cârțu a comentat și prestația lui Mitriță, care a marcat golul doi, și care n-a fost convocat la echipa națională. „Noi suntem dependenți de Mitriță. În momentul în care el are reușite, în momentul când el vine cu imprevizibilitatea lui, ne bucurăm de reușite și de un rezultat pozitiv.

Este cel care participă clar ori la marcarea golului ori ca pasă decisivă. E nemeritată neconvocarea. La ce jucători avem noi la națională ar putea Edi să își calce pe inimă și să lase orgoliile care nu fac bine echipei”, a adăugat ex-președintele oltenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: