Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, prima analiză ca expert Fanatik. Cum a văzut FCU Craiova – FCSB

Sorin Cârțu, noul expert Fanatik, a analizat duelul dintre FC U Craivoa 1948 și FCSB, câștigat cu 3-1 de roș-albaștri.
17.07.2023 | 14:07
Sorin Cartu prima analiza ca expert Fanatik Cum a vazut FCU Craiova  FCSB
Sorin Cârțu, prima analiză ca expert Fanatik. Cum a văzut FCU Craiova - FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, noul expert FANATIK, a pus sub lupă meciul FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3 la prima ediție a sezonului de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul președinte al Universității Craiova a rămas impresionat de cei doi stoperi ai roș-albaștrilor.

Dawa și Haruț, favoriții lui Sorin Cârțu după FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3: „Au venit cu lecțiile făcute”

FCSB a început cu dreptul noul sezon de SuperLiga. Deși a întâlnit o formație care se bate la play-off, pe FC U Craiova 1948, vicecampioana n-a avut probleme în duelul de la Tg. Jiu. Fotbaliștii lui Elias Charalambous l-au impresionat și pe expertul FANATIK Sorin Cârțu, în frunte cu perechea de stoperi Haruț – Dawa.

ADVERTISEMENT

„A fost dezechilibrat. A fost o întâlnire în care unii au venit cu lecțiile făcute și ceilalți nepregătiți. Rezultatul care a fost nu e întâmplator, mai ales în prima repriză când a fost o diferență mare între ce a jucat FCSB și ce a jucat FCU. Putea fi un scor mult mai mare, dacă nu trata superficial Coman acea fază, la contraatacul acela superb.

Nu mă așteptam ca Băluță să dea pasa aia, mă așteptam să se ducă să dea gol. Era o poziție caracteristică lui de finalizare. Altruismul lui a fost bun, mi-a plăcut. Și faza trebuia să se încheie cu gol.

ADVERTISEMENT

La FCU singurul care mi-a plăcut cum a intrat în joc a fost Asamoah. S-a pliat bine pe ce avea să facă, dovadă că FCU în repriza a doua n-a mai fost cea din prima repriză. Asamoah mi-a plăcut de multe, mereu am susținut să fie adus la noi. Nu s-a putut din cauza relațiilor care sunt.

FCSB mi-a plăcut cum a arătat. Surpriză apariția lui Haruț. Au jucat bine. Doar la o fază au fost depășiți când a ratat Sidibe. Atunci au avut un plasament greșit. Mi-a plăcut și Haruț și Dawa. Plasament bun, anticipație, mai ales Dawa.

ADVERTISEMENT

Poate și pe o evoluție mai slabă în atac a lui Chițu, dar în general bine FCSB. Și maturi și solizi la mijloc cu Olaru, Șut și Djokovic. Preferatul meu e Olaru dintre toți. Faptul c- s-a accidentat și l-a scos s-a simțit un pic în a doua repriză.

Eu spun că cu el Universitatea Craiova era mult mai bună. Are calitate, deși ieri a avut o evoluție discretă. Mă așteptam să apară mai mult la finalizare, ocazii, gol. E un fotbalist bun pe care noi trebuia să îl avem în echipă anul ăsta”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, negocieri cu Chiricheș

În ciuda jocului bun prestat de Joyskim Dawa și Denis Haruț, Gigi Becali vrea să mai aducă un fundaș central la FCSB. În lot se află și Siyabonga Ngezana, care este însă în urmă cu pregătirea fizică. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul FCSB a dezvăluit care e situația negocierilor cu Vlad Chiricheș.

„O să vedem cu Vlad Chiricheş. O să discutăm, nu ştiu dacă o să îl închidem. Nu ştiu ce va fi. O să vedem. Sunt încă în discuţii”, a spus Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită LIVE începând cu ora 10:30, luni, marți și vineri, NUMAI pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi apoi publicată în premieră pe canalele de YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Sorin Cârțu, prima analiză ca expert Fanatik. Cum a văzut FCU Craiova - FCSB

ADVERTISEMENT