Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Chiricheş: ”Îl vreau cu prețul meu”

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB. În direct la FANATIK SUPERLIGA, latifundiarul a dat ultimele detalii despre mutare.
21.07.2023 | 15:16
Gigi Becali ultimele detalii despre transferul lui Chiriches Il vreau cu pretul meu
Gigi Becali insistă pentru transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB și a anunțat că i-a pregătit o ofertă unică pentru campionatul României. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
21-07-2023
12:26

Condițiile de transfer pentru Chiricheș

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu a ajuns încă la un acord cu Vlad Chiricheș și nu este dispus să arunce cu banii pentru a-l aduce pe căputanul naționalei României.

”Stai să vedem. Risc și eu, dar nu pot să risc totul. Risc și eu cât pot să risc, văd. Aici e vorba de niște principii după care lucrezi și depinde dacă le încalci sau nu, iar eu nu vrea să încalc principiile. Nimeni n-ar zice nimic în echipă de bani, că Chiricheș e Chiricheș, dar e vorba că eu merg pe niște principii întotdeauna și nu le încalc.

Adică, bă, nu poți să-i dai așa că nu e normal. Trebuie să dai bani de unde iei. Stai să-l văd și pe sud-african, că nu l-am văzut, poate e mai bun decât Chiricheș. Nu vreau să mă grăbesc. Îl vreau pe Chiricheș, dar îl vreau cu prețul meu.

Adică îi dau 400.000 pe an, asta e ce pot să fac. 400.000 salariu, cu totul se ajunge la un milion. I-am zis: ‘du-te tată acolo, antrenează-te, că tu ești de-al nostru, vii acasă la tine, și o să vedem ce o să fie’. El vrea mai mult. Vrea 500.000”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali anunț despre Chiricheș

17-07-2023
08:45

Gigi Becali, ultimele detalii despre Vlad Chiricheş; "Sunt încă în discuţii!"

Gigi Becali este încă în discuţi cu Vlad Chiricheş. Finanţatorul FCSB a declarat la FANATIK SUPERLIGA că în cursul zilei de luni va mai vorbi cu internaţionalul român, dar nu a spus care sunt şansele ca mutarea să se facă: 

“O să vedem cu Vlad Chiricheş. O să discutăm, nu ştiu dacă o să îl închidem. Nu ştiu ce va fi. O să vedem. Sunt încă în discuţii”, a spus Gigi Becali. 

Gigi Becali negocieri Chiricheş

FANATIK a anunțat încă de la finalul lunii mai că finanțatorul vicecampioanei României este dispus să-i ofere un salariu foarte mare căpitanului naționalei României, care l-ar face cel mai bine plătit jucător din SuperrLiga.

Ce contract i-a pregătit Gigi Becali la FCSB lui Vlad Chiricheș

Deocamdată Vlad Chiricheș nu s-a decis dacă va reveni la FCSB în această vară, iar Gigi Becali a vorbit despre diferențele care există între propunerea pe care i-a făcut-o fundașului și ceea ce își dorește acesta.

ADVERTISEMENT

”Pe Chiricheș îl mai las, i-am făcut o ofertă cum nu mai există în România! Îi dau 400.000 de euro pe sezon, un an de contract. El vrea 500.000 și doi ani. Însă el poate să ajungă într-un an la mai mult de un milion de euro, cu primele de campionat și Conference League. Ia banii ăștia dacă iau și eu bani. Nu e normal așa?”, a declarat Becali, pentru gsp.ro.

Deși finanțatorul ”roș-albaștrilor” a anunțat marți seară că fundașul român se va alătura echipei următoarea zi, FANATIK a dezvăluit că Vlad Chiricheș a fost prezent pentru prima oară la antrenamentul de joi al celor de la FCSB de la baza din Berceni.

ADVERTISEMENT

Totuși, fundașul nu s-a pregătit alături de lotul celor de la FCSB. Din informațiile FANATIK, jucătorul s-a antrenat separat. Pe lângă vicecampioana României, jucătorul de 33 de ani este dorit în Serie A de Verona, Cagliari și Lecce, conform presei din Italia.

Chiricheș, dorit de toată lumea la FCSB

Managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a spus că a avut o discuție cu fundașul echipei naționale și simte că acesta și-ar dori să revină la FCSB, club de la care a fost vândut în 2013, în Premier League, la Tottenham.

ADVERTISEMENT

”Am avut o discuție. Eu am speranțe, chiar am speranțe. În câteva zile vom știi dacă e da sau nu. Azi am avut o discuție, cred că îl cunosc destul de bine, m-am uitat în ochii lui și părea că îi surâde ideea, a spus el.

Mihai Stoica a continuat și a afirmat că venirea lui Vlad Chiricheș ar reprezenta o mare lovitură dată de FCSB pe piața transferurilor. ”Pentru noi ar fi o lovitură mare. Poate fi extrem de important în vestiar.

ADVERTISEMENT

E primul mare jucător de care mă întreabă fotbaliștii dacă vine sau nu. De obicei nu prea te întreabă, că e concurenţă, dar de Chiricheş toţi întreabă. E singurul!”, a mai precizat managerul general.

ADVERTISEMENT