Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, răspuns acid pentru Meme Stoica. „Are și el acul lui, dar nu înseamnă că are și dreptate. 33 la sută posesie!” Video exclusiv

Sorin Cârțu i-a dat un răspuns acid lui Meme Stoica după declarațiile de la meciul FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa 26 din SuperLiga.
28.02.2023 | 00:38
Sorin Cartu raspuns acid pentru Meme Stoica Are si el acul lui dar nu inseamna ca are si dreptate 33 la suta posesie Video exclusiv
Sorin Cârțu i-a dat un răspuns acid lui Mihai Stoica după FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a plâns din cauza arbitrajului la meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa 26 din SuperLiga, fiind convins că echipa pregătită de Mihai Pintilii merita victoria pe Arena Națională. Sorin Cârțu i-a oferit o replică acidă managerului oficial de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Sorin Cârțu i-a dat replica lui Meme Stoica: „Nu văd cum faci victorie din 33% posesie”

FCSB a fost egalată de Universitatea Craiova în prelungirile meciului după o ieșire neinspirată a lui Ștefan Târnovanu. Derby-ul de pe Arena Națională a fost plin de evenimente, iar Mihai Stoica a ieșit la atac după remiza cu echipa lui Eugen Neagoe. Oficialul roș-albaștrilor este ferm convins că FCSB merita victoria, însă nu de aceeași părere este Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova s-a folosit de statistica posesiei pentru a-i da replica lui Mihai Stoica, precizând că roș-albaștrii au avut doar două ocazii în tot meciul. „Atâta timp cât tu ai posesia de 67%, ei 33%, nu văd de ce și-au dorit să plângă atâta pentru o victorie care nu s-a realizat. Nu văd cum să faci victorie din 33% posesie.

Tot am vorbit și am auzit niște discuții cu nu știu ce presiune pe Universitatea Craiova cu 33%”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Sorin Cârțu i-a răspuns acid lui Meme Stoica: „Are și el acul lui ca să înțepe”

„Au avut două ocazii. Un șut al lui Coman dintr-un unghi de 45 de grade, plus pe portar, cu piciorul stâng și toată lumea plângea că n-a dat gol la faza respectivă Florinel Coman de parcă ar fi dat până atunci nu știu câte goluri cu piciorul stâng. Doar nu ai jucat în Bundesliga, ai jucat în România, iar ei știu destul de bine ce goluri a dat și Coman și câte a dat cu stângul. 

Astea sunt discuțiile lui Meme. El e acid, are și el acul lui tot timpul ca să înțepe, dar nu trebuie neapărat… Îi răspundem tot într-un mod acidulat dacă e nevoie, dar nu înseamnă că dacă atacă are și dreptate”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, se află în conflict cu Mihai Stoica. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru l-a atacat pe oficialul roș-albaștrilor, nefiind de acord cu aparițiile acestuia la TV.

Mihai Rotaru, atac cu talpa la Meme Stoica: „Federația trebuie să intervină aici”

Mihai Rotaru a declarat că va face demersuri pentru ca Mihai Stoica să fie scos din grila Orange Sport. Patronul Universității Craiova nu concepe ca un conducător de club să fie analist TV pe profil sportiv. Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

ADVERTISEMENT

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge!”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că puteți urmări Fanatik SuperLiga de luni până vineri, începând de la ora 10:30, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma prezentatori. Cea mai tare emisiune de sport din România este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT