Fotbal intern

Sorin Cârțu, reacție după acuzele lui Valeriu Iftime: ”Îmi cer eu scuze în numele autorităților din Craiova”

12.06.2020 | 15:21
Sorin Cartu reactie dupa acuzele lui Valeriu Iftime Imi cer eu scuze in numele autoritatilor din Craiova
ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a oferit o primă reacție după acuzele aduse de finanțatorul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, după amânarea meciului dintre cele două echipe.

Sorin Cârțu, reacție după acuzele lui Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a avut o reacție dură la adresa autorităților din Craiova, după ce doctorul echipei FC Botoșani a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar jucătorii au fost scoși din hotel și trimiși în noapte cu autocarul spre casă.

ADVERTISEMENT

”Aseară s-a făcut o anchetă oltenească. Ne-au dat afară din hotel la 22:30 și ne-au trimis la Botoșani cu antemergătorul ca pe niște borfași. Asta deși jucătorii nu au avut contact cu doctorul. N-a venit nimeni de la DSP să-i vadă”, a spus patronul moldovenilor.

Sorin Cârțu a reacționat imediat după acuzele făcute de Valeriu Iftime și le-a cerut scuze celor de la FC Botoșani în numele autorităților din Craiova pentru felul în care a fost tratată delegația moldovenilor.

ADVERTISEMENT

”Cine ne garantează că nu se mai întâmplă ceva de-acum încolo?”

”Cred că vor mai fi cazuri de persoane infectate cu COVID-19 în fotbalul nostru. Vreau să fie vocali toți oamenii din fotbal așa cum am fost eu”, a declarat Cârțu la emisiunea Digi Sport Matinal.

Președintele oltenilor consideră că acest campionat trebuie să meargă mai departe și consideră că acest ssezon nu se va mai termina niciodată dacă se vor mai găsi și alte cazuri de COVID-19.

ADVERTISEMENT

”Eu am spus și înainte! Păi cum să judece aceste cazuri DSP-urile!? În cazul fotbaliștilor vorbim de niște corpuri foarte bine antrenate, cu organsim întărit. Cine ne garantează că nu se mai întâmplă ceva de-acum încolo?”, a spus Cârțu.

Liga Profesionistă de Fotbal a venit cu precizări de ultimă oră după ce întâlnirea Universitatea Craiova – FC Botoșani, din etapa a treia a play-off-ului, a fost amânată și a anunțat că moldovenii nu vor pierde meciul la ”masa verde”.

ADVERTISEMENT

LPF a mai comunicat că echipa FC Botoșani nu va avea programate meciuri până la finalizarea anchetei epidemiologice, după ce doctorul formației, Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova câștigă titlul este 7,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT