Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu și-a luat gândul de la titlu și se teme pentru play-off: „Nu am văzut echipă mai masochistă!”

Universitatea Craiova nu are șanse la titlu. O spune chiar Sorin Cârțu. Oltean convins, Cârțu are alte așteptări de la o echipă care are pretenția să se bată la campionat.
21.12.2023 | 12:59
Sorin Cartu sia luat gandul de la titlu si se teme pentru playoff Nu am vazut echipa mai masochista
Sorin Cartu, DEZAMAGIT de Petev! “Nu exista ECHIPA MAI MASOCHISTA ca Universitatea Craiova”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

UTA Arad și Universitatea Craiova au oferit un spectacol captivant în cadrul unei întâlniri ce s-a încheiat cu un rezultat echilibrat de 2-2. Partida a fost marcată de răsturnări de situație și momente tensionate pe teren. Gazdele au înscris de 2 ori în 10 minute și s-au văzut egalate în partea secundă a meciului.

Cârțu, supărat pe atitudinea oltenilor

“Pe mine ceea ce mă îngrijorează cel mai mult nu este faptul că este distanța față de primul loc, ca să ieși campion trebuie să ai ADN-ul de winner. Tu ai 34 de puncte și la 28 sunt alții care vor să intre cum este FCU și Petrolul, echipe bune care au arătat ceva în acest tur de campionat.

ADVERTISEMENT

Gândește-te unde eram cu cel puțin 7 puncte pe care le meritai în aceste partide, pe care trebuia să le ai. Sunt toate plauzibile, adică eu nu vorbesc aiurea, eu știu, cu subiectivism. Că sunt suporter al Craiovei sau că iubesc echipa, sau că sunt fost președinte.

Eu vorbesc de ceea ce am văzut și ce au arătat adversarii. Am oferit cadouri peste cadouri. Nu am văzut echipă mai masochistă cum e a noastră. Ne facem probleme din acestea ca să putem după să jucăm să ne înrăim. Așa ceva nu se poate”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Craiova a scăzut turația pe final de an

Universitatea Craiova nu a reușit decât 2 puncte în ultimele 3 partide. După un start bun sub comanda lui Petev, oltenii au scăzut turația și nu au reușit să profite de adversarele accesebilie pe care le-au avut. Craiova termină anul cu 34 de puncte, cu 10 mai puțin față de liderul FCSB.

“Problema mare și vreau să o văd într-un fel rezolvată. Programul echipei cum se termină, începând de pe 20 de ianuarie. Joci cu Farul, FCSB, Sepsi, foarte greu. Gândește-te ce însemnau punctele la meciurile foarte accesibile.

ADVERTISEMENT

Și cum au dovedit adversarii. Domne, vreau să văd mereu, este o regulă nu simplă, dar cât se poate de eficientă. Axul central, portarul serios, fundații, mijlocașul defensiv. Mai departe mergi pe cine organizează jocul și atacantul central.

Diferența dintre noi și cei care speră la play-off este mică. Dacă pe mine mă îngrijorează ceva asta mă îngrijorează. Eu zic că echipa asta nu este pregătită, nu suntem pregătiți pentru titlu. O echipă campioană nu poate pierde atâtea meciuri, nu ai voie să îți bați joc, îți trebuie continuitate, responsabilitate, meci de meci.”, a punctat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cartu nu crede in sansele la titlu ale Craiovei

ADVERTISEMENT