Fotbal intern

Sorin Paraschiv l-a caracterizat Martin Tudor: „Nu a supărat pe nimeni! Nu s-a certat niciodată în vestiar!”

30.03.2020 | 20:34
Sorin Paraschiv la caracterizat Martin Tudor Nu a suparat pe nimeni Nu sa certat niciodata in vestiar
ADVERTISEMENT

Moartea lui Martin Tudor a devastat fotbalul românesc, iar Sorin Paraschiv, fostul căpitan al Stelei, l-a caracterizat pe portar drept un o persoană foarte calmă, care era bine primit de tot vestiarul.

Sorin Paraschiv l-a caracterizat pe Martin Tudor

Sorin Paraschiv

a vorbit despre moartea lui Martin Tudor și l-a descris pe fostul portar așa cum și-l amintește: Am văzut în ziar de dimineaţă, după care l-am sunat pe Daniel Opriţa, care mi-a confirmat această veste tragică.

ADVERTISEMENT

Pe grupul nostru a pus Mirel primul această veste tragică. Ce să zic? Este o zi neagră pentru noi, steliştii, pentru întreg fotbalul românesc. 

Am împărţit 6-7 ani vestiarul împreună, a fost un om minunat, un om extraordinar, Tudorică sau Martinică, aşa îi spuneam pentru că în toţi aceşti ani nu a supărat pe nimeni, nu s-a certat cu nimeni în vestiarul Stelei şi a fost iubit de toţi jucătorii”.

ADVERTISEMENT

„Şi acum, când mai mergeam la turnee, îl sunam mereu să vină să joace cu noi, nu ne refuza niciodată atunci când era liber, îi făcea deosebită plăcere să stea cu noi.  

Este foarte păcat că s-a întâmplat acest lucru tragic, mai ales în această perioadă când nu putem fi alături de el, să-l conducem pe ultimul drum”,  a mai spus Sorin Paraschiv.

ADVERTISEMENT

„A făcut sport până în ultima zi!”

Sorin Paraschiv a mai vorbit despre faptul că Martin Tudor a făcut sport până în ultima clipă. Fostul căpitan al Stelei a mărturisit că portarul a trăit o viață sănătoasă până când a plecat Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova:

„Făcând mişcare în fiecare zi, până acum o lună, o lună jumătate, cât a fost domnul Piţurcă în circuit, a făcut antrenamente în fiecare zi, dar vedeţi că regula asta ne contrazice, că făcând mişcare, sportul ne ţine sănătoşi, dar câteodată regula asta ne mai dă în cap”

ADVERTISEMENT
  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie