Life

Sorinel Copilul de Aur, alt om de când apărut ea în viața lui! Cum arată femeia care l-a făcut tată?

Sorinel Copilul de Aur, artistul care a scris istorie alături de Laura Vass, este schimbat total de când a cunoscut-o pe Alina, bruneta care l-a făcut tată de două ori.
23.10.2022 | 18:33
Sorinel Copilul de Aur alt om de cand aparut ea in viata lui Cum arata femeia care la facut tata
Sorinel Copilul de Aur, alt om de când apărut ea în viața lui! Cum arată femeia care l-a făcut tată? Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sorinel Copilul de Aur, interpretul de manele care în urmă cu 10 ani lansa una dintre cele mai ascultate piese din toate timpurile alături de Laura Vass, ”Nu vreau banii tăi”, revine în forță.  Finul lui Dan Bursuc s-a retras o lungă perioadă de timp pentru a fi alături de soția lui și de cele două fetițe pe care le au împreună.

Sorinel Copilul de Aur, schimbat de Alina, bruneta care i-a furat inima

Manelistul care a renunțat la viața artistică pentru câțiva ani de zile, a fost la fel de apreciat când a revenit în mediul online, chiar dacă avea probleme cu kg în plus.

ADVERTISEMENT
@copiludeaurofficial Mi-aș lega viața de tine ❤️❤️❤️#muzica #copiludeaur #sorincopiluldeaur ♬ sunet original – COPILUL DE AUR

Deși este discret cu aparițiile pe micul ecran, Sorinel Copilul de Aur este prezent constant pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. Din filmulețele postate pe TikTok se poate vedea că a câștigat lupta și este apreciat și pentru acest lucru.

@copiludeaurofficial♬ Lumina ochilor mei – Manele Muzicatiktokk

Imagini inedite cu soția lui Sorinel Copilul de Aur

Celebrul manelist care a scris istorie alături de Laura Vass în urmă cu 10 ani atunci când erau pe val cu piesa ”Nu vreau banii tăi”, după ce și-a cunoscut frumoasa soție a decis să se dedice mai mult familiei și să meargă doar la evenimente private.

ADVERTISEMENT

Totuși, în tot acest răstimp Sorinel Copilul de Aur și-a ținut fanii aproape prin intermediul TikTok-ului, acolo unde artistul postează frecvent imagini rare cu soția lui, Alina, și cu cele două fiice ale cuplului.

@copiludeaurofficial O frumusețe de melodie care îmi place foarte mult! Felicitări Finu meu Florin Cercel! Să-ți aducă noroc ca e prea frumoasa! ❤️❤️❤️#foryourpage ♬ sunet original – FLORIN CERCEL

Internauții au fost fascinați de filmulețele în care apare  alături de Alina, bruneta care i-a cucerit inima.

ADVERTISEMENT

Sorinel Copilul de Aur, nuntă de mii de euro

Pe numele lui real Sorin Cristian Alecu s-a căsătorit în 2017 cu jumătatea sa, Alina. Naș de cununie i-a fost nimeni altul decât Dan Bursuc. Foarte atenți la detalii, Sorinel și partenera lui au decis să facă nunta fix în ziua în care celebrul impresar împlinea 10 ani de la nuntă.

Sorinel Copilul de Aur a cucerit topurile muzicale de la o vârstă fragedă, și, cu toate că anii au trecut, cântărețul a continuat să aibă un succes răsunător pe piața muzicală.

ADVERTISEMENT

Unele dintre cele mai cunoscute piese ale artistușui sunt: ”Alo, Alo”, ”Cash cash, Full full”, ”Iar am greșit”, ”Am brigadă mare”.

ADVERTISEMENT