News

Soția bărbatului ucis din Corbu, detalii îngrozitoare: “Avea un cuțit de șaorma”

Soția bărbatului ucis din Corbu a oferit mai multe detalii îngrozitoare care s-a petrecut cu puțin timp, declarând că: "Avea un cuțit de șaorma"
02.07.2021 | 21:09
Sotia barbatului ucis din Corbu detalii ingrozitoare Avea un cutit de saorma
ADVERTISEMENT

Individul care a ucis un bărbat în vârstă de 41 de ani și a violat-o pe fiica acestuia, în vârstă de 20 de ani, în timp ce pe soție a închis-o în baie, a fost prins de către polițiști.

Potrivit unui vecin, motivul crimei din noaptea de joi spre vineri ar fi fost răzbunarea, un vecin spunând că bărbatul ucis ar fi avut o relație cu soția criminalului.

ADVERTISEMENT

Soția bărbatului omorât în Constanță, detalii îngrozitoare: “Avea un cuțit de șaorma”

Un bărbat a intrat în cursul nopții în casa unei familii din Corbu a fost prins. Acesta l-a ucis pe un bărbat în vârstă de 41 de ani și a violat-o pe fiica sa cea mare, de 20 de ani.

“A venit pe el ca să se răzbune, ca el a umblat cu nevasta lui. Și am stat cuminți, că nu puteam, avea cuțit din acela de șaorma, sabie din aia.

ADVERTISEMENT

Și mi-a violat fata mai mare în living. Mi-a cerut bani și i-am spus că nu am decât 3 milioane, că am venit de la muncă, ca n-am luat salariu.

Fata i-a dat 3 milioane, și după aia a violat-o. A venit m-a amenințat a venit în baie și a zis, dacă țipi sau ceva, mă întorc și te omor. Era pornit pe bărbatul meu, pe soțul meu”, a declarat soția bărbatului ucis.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care ar fi ucis o persoană din Corbu și ar fi violat o femeie a fost prins

“În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.

În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a informat Poliția.

ADVERTISEMENT

Lucian Bode, Ministrul de Interne a transmis și el că bărbatul suspectat de ucidere a fost găsit. El a dorit să le mulțumească oamenilor legii, după ce declarase că autorul crimei și violului va fi prins foarte rapid.

“Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins. Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia”, a scris Lucian Bode, pe Facebook.

ADVERTISEMENT