Life

Soția lui Dani Oțil a răbufnit! Cine a enervat-o pe Gabriela Prisăcariu: ”Știu mai multă medicină decât toți medicii”

Gabriela Prisăcariu nu a mai suportat criticile pe care le primește de fiecare dată cînd postează imagini sau dezvăluiri despre alimentația fiului său și al lui Dani Oțil.
06.05.2022 | 07:40
Sotia lui Dani Otil a rabufnit Cine a enervato pe Gabriela Prisacariu Stiu mai multa medicina decat toti medicii
Gabriela Prisăcariu, enervată la culme. Ce le-a transmis soția lui Dani Oțil fanilor . Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a răbufnit pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a distribuit o poză cu gustarea primită de Luca Tiago, în castron fiind câteva fructe proaspete, dar și caju. Modelul s-a înfuriat teribil când a fost luată la rost.

Gabriela Prisăcariu, enervată la culme. Ce le-a transmis soția lui Dani Oțil fanilor

Gabriela Prisăcariu a devenit pentru prima oară mamă în toamna anului trecut, fiind extrem de mândră de băiețelul său. Vedeta își ține fanii la curent cu creșterea celui mic, însă sunt și voci care o atacă și blondina nu mai suportă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm.

Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm.

ADVERTISEMENT

Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nici, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergii.

Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine, voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi”, a spus soția lui Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu: ”Nu i-am dat bebelușului caju întreg”

Gabriela Prisăcariu a discutat deschis despre alimentația fiului său, mărturisind că nu i-a oferit celui mic caju întreg. Blondina a blenduit toate fructele, urmând ca ce rămâne în castron să fie consumat chiar de ea.

„Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el. Pe urmă o să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el.

ADVERTISEMENT

Sau ce alte mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el”, a completat modelul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT