Sport

Soția lui Mateiu a luat foc după scandalul pozei cu arbitrul Găman: “A fost distracție pentru copii”

Soția lui Alexandru Mateiu, jucătorul Craiovei, a discutat despre subiectul care a stârnit controverse privindu-l pe arbitrul Găman, prezent la un eveniment alături de olteni.
02.04.2024 | 17:03
Sotia lui Mateiu a luat foc dupa scandalul pozei cu arbitrul Gaman A fost distractie pentru copii
Cătălin Găman, în mijlocul unei controverse după ce a participat la ziua de naștere a fiicei lui Mateiu / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu a fost dinamizată, dar nu doar prin prismă sportivă, ci printr-un scandal recent cu arbitrul Găman. Arbitrul a fost văzut la o petrecere alături de jucătorii Craiovei, cu prilejul zilei de naștere a fiicei lui Mateiu.

Răspunsul soției lui Alexandru Mateiu la controverse

Claudia, soția mijlocașului Craiovei, a comentat pe Instagram, la propria postare despre eveniment. Soția lui Mateiu a considerat că petrecerea a fost doar o distracție pentru copii, care a fost interpretată complet greșit.

ADVERTISEMENT

„Surprinzător cum un prilej de distracție pentru copiii noștri este folosit pentru a justifica evoluțiile noastre profesionale în cel mai defavorizant mod“, a scris soția lui Mateiu, pe pagina de Instagram proprie.

Finalul comentariului a fost de mulțumire pentru cei care au organizat petrecerea, spunând că familia este mai importantă decât controversa. Comentariul a fost apreciat și de un membru al familiei Găman, care a fost invitată la petrecere.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc tuturor care ați creat cel mai trăsnit context prin care să ne deconectăm de la joburi, de la fotbal, de la treburile casnice și să formăm noi amintiri frumoase pentru și cu familiile noastre!“, a mai adăugat Claudia, soția lui Mateiu.

Cătălin Găman, distracție alături de Ivan, Crețu și Bancu

Întrucât arbitrul este doljean și nu poate arbitra meciurile Universtității Craiova, acesta poate fi delegat la rivalele pentru titlu. Arbitrul a arbitrat recent două contracandidate ale oltenilor, Rapid și CFR Cluj, care au luat foc după ce-au văzut imaginile.

ADVERTISEMENT

Cătălin Găman se distra alături de vedetele oltenilor la petrecerea fiicei lui Mateiu. Mulți au considerat că nu se încalcă vreo normă de regulament, însă ar fi cel puțin imoral, avânduse-n vedere contextul.

Controversa s-a născut din prestațiile cel puțin interpretabile ale arbitrului, care l-a eliminat pe Oaidă contra Farului Constanța. Rapidiștii reclamau că înaintea faultului care i-a adus cartonașul roșu mijlocașului s-a petrecut un alt fault din partea unui jucător constănțean.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Găman nu a comentat subiectul și-a precizat pentru FANATIK că nu poate nici să confirme, nici să infirme evenimentele. De asemenea, nu are aprobarea Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru a comenta în vreun fel în media subiectul controversat.

ADVERTISEMENT