Sport

Jucătorii Rapidului, acuzaţii fără precedent la adresa arbitrajului după meciul pierdut cu Farul, 1-2: “Nu ştiu dacă e ok să spun asta!”

Paul Iacob şi Marian Aioani au fost foarte supăraţi după Rapid - Farul 1-2. Fundaşul giuleştenilor a acuzat dur arbitrajul lui George Găman.
15.03.2024 | 23:26
Jucatorii Rapidului acuzatii fara precedent la adresa arbitrajului dupa meciul pierdut cu Farul 12 Nu stiu daca e ok sa spun asta
Jucătorii Rapidului, acuzaţii fără precedent la adresa arbitrajului: "Nu ştiu dacă e ok să spun asta!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut cu 1-2 meciul cu Farul Constanţa în începutul play-off-ului. Giuleştenii se pot depărta din nou la o diferenţă considerabilă de FCSB, dacă roş-albaştrii se vor impune în meciul cu Sepsi.

Jucătorii Rapidului, acuzaţii fără precedent la adresa arbitrajului: “Nu ştiu dacă e ok să spun asta!”

Paul Iacob a acuzat dur arbitrajul lui George Găman şi a declarat că la fiecare decizie, “centralul” îi transmite că decizia a venit din camera VAR:

ADVERTISEMENT

“A fost un meci ciudat, am ratat din toate poziţiile. S-au apărat, bravo lor. Nu sunt de acord ce s-a întâmplat pe parcursul jocului cu arbitrajul. Niciodată n-am vorbit de arbitraj, dar azi i-am simţit mult contra noastră.

Krasniqi fault la colţul terenului, nu primim nimic. Acelaşi fault la mijlocul terenului la Oaidă, cartonaş galben. Nu pot să vă zic dacă l-a călcat Oaidă. Nu s-a verificat faza pe 16 metri dinainte. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă e ok să spun, dar până la urmă, de multe ori aud «mi s-a spus din camera VAR». Îmi pare rău, nu vreau să spun că am ceva cu George Găman. M-am înţeles de fiecare dată cu el, dar prea au fost toate.

Când spunea de camera VAR, nu era fază de cartonaş roşu sau penalty. Sper că a fost o seară proastă. Nu e posibil ca la un meci cu FCSB să arăţi atâta determinare şi apoi să înoţi”, a spus Iacob.

ADVERTISEMENT

Aioani: “Am lăsat de dorit la atitudine, determinare”

Marian Aioani a declarat că echipei i-a lipsit atitudinea şi determinarea din derby-ul cu FCSB. Portarul nu şi-a putut explica înfrângerea şi lipsa de ambiţie din confruntarea cu Farul Constanţa:

“Ce pot să spun? Nu am intrat cu aceeaşi ambiţie, determinare şi spirit de luptă. Eu cred că ne-am revenit foarte târziu. Am ratat şi la începutul meciului, dar atitudinea şi determinarea a apărut doar după cartonaşul roşu. 

ADVERTISEMENT

Vorbesc mereu cu Louis Munteanu, e prietenul meu. De când am plecat m-a avertizat că îmi dă gol. Acum, bravo lui, ştiu ce poate, e un atacant foarte bun, un băiat deosebit. Îi doresc multă baftă. 

Ţine numai de noi să avem o mentalitate bună în vestiar. Trebuie să dai totul în aceste meciuri. Am şi ratat foarte multe ocazii. N-ai voie în astfel de meciuri să ai asemenea ratări. Am ratat şi cu poarta goală în prima repriză.

Asta a fost diferenţa. Pe final când ne-am descoperit, au mai avut ceva situaţii. Nu ştiu ce discrepanţe au existat. Am lăsat de dorit la atitudine, determinare. Probabil vom găsi răspunsurile când ne vom întâlni”, a spus Aioani.

ADVERTISEMENT