Life

Soția lui Mircea Radu, primele declarații după ce a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni. Cum se simte Raluca Radu

Soția lui Mircea Radu a făcut primele declarații după ce a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni. Cum se simte Raluca Radu după accidentul suferit zilele trecute?
25.07.2022 | 14:52
Sotia lui Mircea Radu primele declaratii dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni Cum se simte Raluca Radu
Soția lui Mircea Radu, primele declarații după ce a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca, soția lui Mircea Radu, a făcut primele declarații după ce ea și o rudă au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau regulamentar.

Soția lui Mircea Radu, primele declarații după ce a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni

Incidentul a avut loc în urmă cu patru zile, iar Raluca Radu a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mircea Radu și o rudă de-ale ei, în vârstă de 66 de ani, traversau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, fiind lovite din plin de o mașină, la Piatra Neamț.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare. Raluca Radu și ruda acesteia au fost transportate la spital la scurt timp după incident.

ADVERTISEMENT

Șoferul care a accidentat-o pe soția fostului prezentator de la Antena 1 s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din fericire, accidentul nu a fost atât de grav pentru Raluca Radu, care a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mircea Radu se va întoarce la muncă de mâine, fiind medic oncolog de profesie. Recuperarea decurge bine, așa că acum poate fi din nou alături de pacienți.

Totodată, aceasta a ținut să menționeze faptul că a pierdut numărul de telefon al cabinetului în accident.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefoane cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat sprijin după accidentul suferit acum trei zile.

Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei.

P.S. Vechiul număr de telefon al cabinetului, pierdut în accident, nu mai poate fi recuperat.”, a transmis partenera de viață a lui Mircea Radu pe pagina de Facebook.

Mircea Radu și soția lui, Raluca, sunt căsătoriți de nouă ani

Fostul prezentator de la Din Dragoste este căsătorit cu Raluca Radu din 2013. Împreună au doi copii, un băiat și o fată.

Cei doi formează un cuplu discret, care se ține departe de lumina reflectoarelor. Între ei există o diferență de vârstă de 20 de ani, Raluca având 33 de ani.

Mircea Radu a debutat în televiziune ca prezentator la TVR. Ulterior, a prezentat ani buni emisiunea Din Dragoste, după care a revenit la TVR pentru a se implica în diverse proiecte de televiziune.

Este o fire discretă și ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: