Sport

Soția unui star de la Chelsea i-a cerut demisia antrenorului: ”E timpul pentru o schimbare”

Chelsea a suferit un nou eșec în Premier League și tot mai multă lume îi cere demisia antrenorului Mauricio Pochettino. Printre contestatari se află și soția unui star al echipei.
05.02.2024 | 10:37
Sotia unui star de la Chelsea ia cerut demisia antrenorului E timpul pentru o schimbare
Chelsea a suferit un nou eșec în Premier League și tot mai multă lume îi cere demisia antrenorului Mauricio Pochettino. Printre contestatari se află și soția unui star al echipei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Londonezii au fost învinși pe Stamford Bridge, scor 2-4, de Wolverhampton și au suferit cea de-a 10-a înfrângere stagională în campionat. După această umilință, ”albaștrii” au ajuns pe locul 11 în clasament, mai aproape de retrogradare decât de locurile de cupe europene.

Mauricio Pochettino, în pericol să fie demis din funcția de antrenor al lui Chelsea

Înfrângerea suferită în weekend pare să fi aprins spiritele la Chelsea, iar asta o arată postarea făcută de soția brazilianului Thiago Silva. Aceasta a cerut în mediul online o schimbare de urgență la echipă și pare că este vorba despre demisia antrenorului Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

”E timpul pentru o schimbare. Dacă mai așteptați, va fi prea târziu”, a scris Belle Silva pe contul de Twitter, la scurt timp după eșecul rușinos suferit de londonezi în partida cu Wolverhampton, în care fundașul brazilian a marcat un gol.

În ciuda criticilor care se înmulțesc din cauza rezultatelor modeste pe care Chelsea le înregistrează în acest sezon, Pochettino a mărturisit că este convins că echipa va ajunge pe drumul cel bun și a dat exemplul lui Liverpool care în primele sezoane cu Jurgen Klopp nu a avut randamentul scontat.

ADVERTISEMENT

”În al treilea an cu Klopp la Liverpool, i-am învins cu Tottenham cu 4-1. Nimeni nu a spus: ‘Oh, este sfârșitul lumii pentru Liverpool’. După aceea, uite ce s-a întâmplat cu ei: au câștigat Premier League, au câștigat Champions League. În al patrulea sezon totul a început să funcționeze”, s-a apărat tehnicianul argentinian.

Nu e prima dată când Belle Silva se implică în viața clubului

Tweet-ul soției lui Thiago Silva marchează doar cel mai recent exemplu în care ea s-a folosit de rețelele de socializare pentru a-și exprima în mod deschis sentimentele cu privire la starea clubului londonez.

ADVERTISEMENT

În ianuarie anul trecut, când Chelsea a pierdut acasă cu Manchester City, scor 0-1, Belle Silva și-a exprimat dezaprobarea față de huiduielile fanilor prezenți pe stadion. ”Nu veni pe Stamford Bridge dacă nu cânți COME ON CHELSEA!!! #blueisthecolour @ChelseaFC @tsilva3’”, a scris ea atunci în mediul online.

În timpul mandatului lui Thomas Tuchel la Chelsea, ea s-a întrebat de ce soțul ei nu a fost prezent în materialele publicitare din jurul stadionului: ”Astăzi am fost la Stamford Bridge și am observat că fotografiile s-au schimbat în jurul stadionului. Dar nu văd nicăieri o fotografie a lui @tsilva3. De ce @ChelseaFC?”

ADVERTISEMENT

Până la schimbarea lui Mauricio Pochettino, se pare că acționarul american Todd Boehly a decis să facă un pas în spate. Miliardarul vrea să se concentreze mai mult pe afaceri, iar absența sa din anturajul echipei a fost observată deja de jucători și de staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT
Tags: