Life

Soțul Danei Roba a rupt tăcerea: ”A început să mă amenințe cu interlopii. A fost legitimă apărare”

Partenerul Danei Roba, declarații tranșante. Daniel Balaciu, îngrozit de frica interlopilor. Bărbatul susține că doar s-a apărat.
04.07.2023 | 21:16
Sotul Danei Roba a rupt tacerea A inceput sa ma ameninte cu interlopii A fost legitima aparare
Partenerul Danei Roba, declarații tranșante. Daniel Balaciu, îngrozit de frica interlopilor. Bărbatul susține că doar s-a apărat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Soțul Danei Roba a rupt tăcerea la aproape de o lună de când a măcelărit-o pe mama fiicelor sale. Fostul arbitru susține că a fost amenințat de partenera de viață care a intentat procesul de divorț și spune că a fost legitimă apărare.

Partenerul Danei Roba, declarații tranșante. Daniel Balaciu, îngrozit de frica interlopilor. Bărbatul susține că doar s-a apărat

Partenerul Danei Roba face declarații tranșante după ce a atacat-o pe soția sa cu un topor. Daniel Balaciu spune că a fost provocat de make-up artist și că a fost îngrozit de frica interlopilor, vedeta vorbind despre această primejdie.

ADVERTISEMENT

Fostul jandarm a mai subliniat că îi pare rău pentru ce a făcut și că nu o va mai lovi niciodată pe mama copiilor săi. În plus, acesta precizează că a atacat-o pentru că a fost lovit cu o jucărie de lemn. Totodată, spune că are dovezi ale infidelității vedetei.

De asemenea, bărbatul a mai menționat că nu mai ieșise din casă de 28 de zile pentru că a fost diagnosticat cu varicelă împreună cu fetele sale și ale femeii cu care se afla în proces de despărțire, la notar.

ADVERTISEMENT

„Dana nu m-a schimbat nici măcar o zi, iar situația asta mi-a provocat un stres continuu. În data de 8 mai, soția mea a depus o cerere de divorț la notar și am primit un termen de răzgândire până în data de 9 iunie.

Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea.

Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă”, a declarat Daniel Balaciu, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Balaciu, apărat de părinți și frați

Daniel Balaciu a mai subliniat că a fost deranjat că soția sa, Dana Roba, voia să obțină apartamentul în momentul în care a depus actele de divorț la notar. Acesta ar fi fost motivul pentru care a refuzat să se mai prezinte la semnarea documentelor.

În plus, fostul arbitru consideră că fetele au nevoie de el pentru că a lucrat în Jandarmerie. În altă ordine de idei, bărbatul a menționat că a fost campion la șah. În apărarea sa sar părinții, dar și frații care cred că a fost provocat.

ADVERTISEMENT
Tags: