Life

Soțul Deliei, acuzat de țepe pe piața crypto. Cum se apără Răzvan Munteanu

Soțul Deliei este acuzat de țepe pe piața crypto. Răzvan Munteanu nu a stat indiferent față de situație și a oferit o reacție. Ce le transmite celor care încearcă să-l pună la zid?
28.06.2022 | 11:10
Sotul Deliei acuzat de tepe pe piata crypto Cum se apara Razvan Munteanu
De ce este acuzat Răzvan Munteanu de țepe pe piața crypto. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Soțul Deliei reacționează după ce a fost acuzat de țepe pe piața crypto. Răzvan Munteanu are un mesaj pentru cei care încearcă să-l pună într-o lumină nefavorabilă.

Soțul Deliei, despre acuzația de țepe pe piața crypto: ”Este o minciună crasă”

Răzvan Munteanu transmite că cei cu care a colaborat în plan virtual, pe piața monedelor crypto, nu fac decât să spună minciuni. Afaceristul dă vina pe situația în colaps în care se află domeniul și neagă faptul că bugetul său și al Deliei s-a irosit în acest sector.

ADVERTISEMENT

”Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea!

Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

ADVERTISEMENT

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor!  

Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a spus Răzvan Munteanu pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Răzvan Munteanu, tras la răspundere de investitori

Răzvan Munteanu este un afacerist cunoscut din showbiz și s-a implicat de ceva timp și pe piața cryptomonedelor. Așa a luat legătura cu oameni bogați, pe care i-a convins că-și vor mări veniturile.

Însă, odată cu pandemia și războiul, domeniul a intrat pe o pantă descendentă. Astfel, investitorii l-au tras la răspundere pe Răzvan Munteanu.

ADVERTISEMENT

S-a mai zvonit că bărbatul a investit, la rândul său, banii din bugetul casei, care ar proveni și din concertele Deliei Matache. De altfel, lucrurile au devenit și mai dubioase, când Delia a postat pe un Instastory:

”Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că, dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini? …

Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a precizat Delia. Însă, Răzvan Munteanu spune că soția lui a fost ironică.

ADVERTISEMENT