Life

Soțul lui Emily Burghelea, fără mască la televizor? De ce surpriză a avut parte în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Cine-i cine?”

Soțului lui Emily Burghelea a fost la un pas distanță de a-și dezvălui identitatea, chiar în timpul unei emisiuni TV. Andrei a refuzat încă de la începutul relației ca imaginea să-i fie expusă.
31.08.2022 | 10:57
Sotul lui Emily Burghelea fara masca la televizor De ce surpriza a avut parte in emisiunea lui Catalin Maruta Cinei cine
Soțul lui Emily Burghelea aproape și-a dezvăluit identitatea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea este una dintre cele mai cunoscute tinere de la noi din țară. A debutat la Bravo, ai stil!, iar apoi a continuat să cocheteze cu televiziunea. Chiar dacă ea se bucură de admirația publicului, soțul său nu este nici pe departe o persoană căreia să-i placă expunerea. Acesta nu-și arată niciodată chipul, însă a fost pe punctul de a-și dezvălui identitatea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Soțul lui Emily Burghelea fără mască? Ce s-a întâmplat în emisiunea lui Cătălin Măruță

Emily Burghelea, co-prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, și Andrei sunt împreună de câțiva ani și dacă fosta concurentă de la Bravo, ai stil! iubește să fie în lumina reflectoarelor, soțul său este la capătul opus.

ADVERTISEMENT

Sunt căsătoriți, au o fetiță, iar blondina este însărcinată pentru a doua oară, dar un lucru a rămas neschimbat încă de la începutul relației, Andrei nu își arată niciodată chipul.

Acesta iese tot timpul din casă cu glugă, mască și ochelari de soare, chiar și atunci când merge la o simplă plimbare în parc, dar și în timpul show-urilor la care participă alături de Emily.

ADVERTISEMENT

Recent, cei doi, însoțiți de micuța Amedeea, au fost prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar vedeta Pro TV l-a filmat pe Andrei chiar când părea că o să își dea masca jos.

„Iubitul lui Emily s-a multiplicat”

Demascarea, însă, nu a avut loc, ba chiar Emily Burghelea a avut parte de o surpriză. Cătălin Măruță a adoptat look-ul lui Andrei, iar asemănarea dintre cei doi a fost una izbitoare.

ADVERTISEMENT

Chiar și blondina s-a întrebat cine e cine. Ea a surprins mai multe imagini pe care le-a publicat pe contul său de Instagram, pentru ca cei are nu au apucat să vadă emisiunea să poată ști, la rândul lor, ce s-a întâmplat.

„Azi ,La Măruță, iubitul lui Emily era la un pas să-și dea masca jos, însă ce s-a întâmplat a fost cu totul… neașteptat!

ADVERTISEMENT

În loc să-i vedem chipul lui Andrei, Iubitul lui Emily s-a multiplicat. Întrebarea este…. Cine-i cine?!  Zici că-s frați!”, a scris vedeta în mediul online.

 

ADVERTISEMENT